Evet Alinin seca blue m3 :D tesekkur ederim bu arada
Printable View
tebrıkler aren cok guzel oldu EMG ıns dahada ıyı olucak bnmkıde rolde besık gıbı salladı bızı :D
Emg iyimiş ya, maşallah her ikisine de :)
Cooper ları pek sevmem, ama kimisi de baktırıyor işte ;)
Şeytana uyulup m3 alınabilir bence :D. Ali'nin araba sennde dediğin gibi duruşuyla olsun rengiyle olsun sesiyle olsun gerçekten çok güzel m3 ün en beğendiğim rengi maşallah diyelimde nazarımız değmesin. tabi senin aracınada kocaman maşallah gidişini çok beğendim dyno ya çıktı mı daha önce araç ?
ben geliorm geliorm da bişe görmüyoruz şansıma yağmurlu oluyor hava geldiğim zamanlar :D ismimi yazacaksan arabaya sponsor olurum kanka :D. he sen gelmiosan en son uçak biletini alacam yada babanı gaza getirip seni zorlada olsa buraya getirtecem :D
cooper takdir edilcek kadar güzel yürüyo sanırım video cooper 5 te ? maşALLAH.cidden
Sagol knka ufak tefek seyler kaldi sana o hun receteyi yyazdim ustune gitme:D
Tesekkur ederim yakinda resimlerini paylasicam saygilar:D
[QUOTE=Alperen-B;5582129]Şeytana uyulup m3 alınabilir bence :D. Ali'nin araba sennde dediğin gibi duruşuyla olsun rengiyle olsun sesiyle olsun gerçekten çok güzel m3 ün en beğendiğim rengi maşallah diyelimde nazarımız değmesin. tabi senin aracınada kocaman maşallah gidişini çok beğendim dyno ya çıktı mı daha önce araç ?
Tekrar tesekkurler dynoya cikmadim cikmayi pek dusunmuyorum gizli kalsin bnde bilmiyim :D gercekten emegime degdi ama bu aracla ugrasirken cok onemli biseyimi kaybettim iste ona degmedi...
harcadığın emeğin karşılığını bi de kağıt üzerinde gör bence dyno ya çıkmanı tavsiye ederim insan öyle daha bi mutlu oluyor :D
evet kanka bı egzos bıde su receteyı yaptımmı tmm
Tamam anlaşılan siz Kaan' ı görmemişsiniz :D 2 metre boy 120kg beden :D