İyimi olmuş kötümü olmuş pek karar veremedim ama ilginç olmuş. Verildimi bilemiyorum. Karşınızda Puntoserati1.47den sonra izlemeye başlarsanız baştaki o gereksiz konuşmaları geçmiş olursunuz
Fiat Grande Punto + Maserati = Puntoserati - YouTube
İyimi olmuş kötümü olmuş pek karar veremedim ama ilginç olmuş. Verildimi bilemiyorum. Karşınızda Puntoserati1.47den sonra izlemeye başlarsanız baştaki o gereksiz konuşmaları geçmiş olursunuz
Fiat Grande Punto + Maserati = Puntoserati - YouTube
Gott weiss ich will kein engel sein...
kafasina göre bişeyler yapmiş ilk bakişta güzel duruyo ama içini ve kapilarin acilmasini sevmedim ağir apaci durumu![]()
maserti punto ne alaka nasıl bir apaçi bu ya. şahine ferrari amblemi yapıştır aynı şey
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Belliki şahine ferrari amblemi yapıştırmak gibi kolay olmamış amahoş olmamış. Far tası bile deri kaplı anasını satayım. Arap yağı bulunca bi tarafına bol sürermiş bununkide o hesap olmuş
Ben bir tek direksiz kapıyı sevdim. Oda lambo doors olmasaymış normal olsaymış şahane olurmuş
![]()
Gott weiss ich will kein engel sein...
arabanın geneli *** gibi ama biraz şişirilmiş çamurluklar ve direksiz kapı olayı benide etkiledi epey![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
peki iyi güzel hoşda gidişi önemli madem bu kadar yaptın yürüsün
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)