Etiket erdem ahahahah ondan olsa olsa ilkokul defterlerine isim soyisim etiketi olur :D:D:D:D fırlama yaa :D adamın adını bıle duyunca gulmek gelıyor ıcımden :)
Printable View
selamı var sana :D
Soğanlı Dere Yoluna Cekıcem Sahınlerı 2 De Cingen Karı 1080p Halla Flush Soganlı Yapıcam
pazaryolunun sakinleri senin yüzünden bize satasıyor :) egzoslarınızı yaptırın, burda hız yapmayın falan..
Sahinle Dururken Size Gelmıs Dimi Vatandas :D :D Demiş Burda Kırmızı Bir Araba Var, Benım Yüzümden Talatpasada Caddesinde Ev Fiyatları Düştü :D :D
sayende ev sahibi olduk, sağlığına duacıyız :)
Herkez Uyandı Zaten, Forza eTiKeT :)
kırmızı toros :)
bu mesajdan sonra kac dk uye kalıcaksın :D
eTikeeT youtube ye girme sebebimdi bi ara. :D Saygılar abi. :D
vayy canım ülkemde ne pilotlar varmış..:) en komiği de şu oluyor ben şöyle gazlarım ben böyle gazlarım denen arkadaşları pist ortamında yani gerçek kabiliyetlerini göstereilecekleri yerde komik videolar izleniyor ya...
arkadaşlar sosyal içeriği geçtim mesaj vermek falan değilde; bende 23 yaşındayım meslekten dolayı aklınıza gelecek nerdeyse her araç markası ve modelini kullanmış biriyim ve biz de gözümüz karaydı zamanında.ancak gerçek bir süpersportla pistte eğitime çıkıp görünce araba kullanmayı öğrenmen gerektiğini aklın başına geliyor. sorasında caddede gezenleri görünce yakıt harcamaya kıyamıyorsun..:icon_tup: kazadır sakin giderken de olur ama sınırı bilmeli. hızlı koşan atın b..ku seyrek düşer ne yazık ki. Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
senın foruma attgın btun mesajlara nerdeyse denk geldım..hepsınde yanlıs anlama ama ukala tavırlar ıcerısınde hanı o sosyal mesaj vermek degıl dedgın seyı yapıyorsun..dou nun konusunda da aynı sekılde bır eda ıcındeydın..amacın ne hala cozebılmıs degılım..yanlıs anlama amacım sana akıl vermek falan degıl ama bu tarz muhabbetler yerıne bıraz konulara katılsanda herkesın bıldıgı seylerı yıllar once yasadgı seylerı yasamamıs gıbı anlatsaman? dedıgım gıbı amacım sosyal mesaj vermek degıl :cool:
bu arada ulkemde ne pılotlar warmıs gıbı dalga gecerek baslarsan konuya cevabını eskıler fazlasyla verır..senın o pılot dedıgın kısıler ıle turkıye motorsportlarında bu kadar ılerledı..herkes anasının karnından pıstlere akacak degıl tabı kı de baslangıcı turkıyede kı ımkanszlıklardan dolayı ıllegal oluyor..
napıosun altındaki vti ile butun kurallara uyup sadece organizasyondan organızasyona pisttemi gazlıyorsun,boş konuşuyorsun haberin olsun!
he dip not supersportlada trafik yapanı gördüm,aynı kişi pistede cıkıyor trafıkten aldıgım zevki hiçbiryerde alamıyorum diyor.
böyle videoları her izlediğimde bi dalıyorum.
2000 lerin başında cadde S virajı sahil yolu falan. O dönem başkaydı özeldi,. hepsi anıda kaldı lastik izleri bile kalmadı... heyyy gidi günler. Dur nan inip bi stres atayım ama yok yok. O yetenek de kalmadı... :D
evet her mesajımda kimseye karşı bir ters tutumum varmış gibi algılanmaması adına zaten yazıyorum dikkatini çekmil olması sevindirici. ben yapmadım demiyorum bende yaptığımı söyledim ancak günün birinde bakış açısı değiştiğini anlatmaya çalıştım. dou nun konusunda bir sıkıntı oldugunu sanmıyorum kendısıyle de gayet pozıtıf bı enerjı ıle konustuk zaten sagolsunlar hıcbır alınganlık gostermedıler.. sadece anlam veremedıgım sey trafıkte ıkı tane makasa gırılınce sofor mu olundugu? evet ulkemde ne pılotlar var ve bırcogu ıle muhabbet etme sansım da oldu ve bu tutumu da onlardan ogrendım zaten.. herneyse derdım kımseye bılmıslık ws yapmak deıl. sadece vıdeo sahıbı arkadası kırmadan yaptıgının cokta guzel bırsey olmadıgını anlatmaya calısmak zaten sosyal ıcerıklı mesaj vermeyın yazdıgı ıcınde yalnıs tehlıkleı yapmamalısın gıbı bırsye dırek soylemedım. ıyı forumlar.. ne pilotlar var dedıgım kısılerde bu ısı profesyonel yapanlar degıl bu tarz oyunlarla pılot oldugunu dusunen bızler..:icon_tup: