altımdaki vti ile piste çıkmadım zaten yeni almış olduğum bir araç fırsatım olmadı o yüzden. ancak trafikte kimsenin hayatını tehlikeye atmadan kendimce zevkini alıyorum arabamın.
Printable View
insanların hayatını makas atarak tehlikeye atmazsın sadece.hızlı araba kullanırsın yolda araban kayar bariyere vurur karşı şeride geçersin Allah göstermesin orda birine zarar verirsin vs vs bunları bir sürü örnekle çoğaltabiliriz yani.Kısaca olucağı varsa olur,makas atmazsın başka bısey olur yıne olur
senın bıldıgın seylerı zaten herkes fazlasyla bılıyor..bakıs acısı degısmıs ınsanlarz bız yasadıklarımzdan dolayı gorduklerımzden dolayı..herseyınde farkındayız senın soleyıp uyarmana gerek yok ama yınede dusundugun ıcın saol.ayrıca kımse 2 tane makasa gırdı dıye kendını sofor olarak gormyr..
dounun konusna gelınce adamın ılk pıst deneyımı kendıde solemıs,zaten eksıklerın de kendısı gormus hersyın o da farkında senın su sekılde bır yorum atman bu ıste cok ıyı oldgunu gosterıyor sankı..madem o kadar ıyısın ıllegal ıslere de karsısın neden legal organızasyonlara katılmıyorsun? knya manısa vs bız oralardaydık sen neredeydın?
senın yorumun: pıst goruntulerını objektıf bı gozle ızledım. arabana ne yazık kı hakım gorunmuyorsun üstad su anda daha dogrusu tedırgın duruyorsun.bu anlayısla karsılanabılır bı durum. vıraj cızgını bı turlu tutturamamıssın, vıraj ıclerınde gucunu anlık tepkıye karsılık weren bı aracta, vıraj dahılınde gaz pedalıyla bu kadar oynamak hatadır zaman kaybettırır. en buyuk taktık dogru cızgı dogru suratte dogu gazbeslemesıyle stabıl kalmaktır. ve dıreksıyonla fazla oynamamktır. vıtes gecıslerı ws daha ııy olabılırdı gbı bırsey yazmıorum cunku pıstte vıraj bitirir olayı..
dipnot:konu dagılmasın verdıgın mesajlar ıle hatrlattgın ıcın saolasın..
ben korkuyourmmmm :D
devamındaki mesajları da okumuşsunuzdur heralde.
söylediğim gibi aracım zaten yeni o yüzden organizasyonlara katılmamış olmam mantıklı bir açıklama olabilir. ama farklı organizasyonlarda defalarca pist deneyimi yaşadım zaten.
zaten iyi bir şöför olduğumu iddaa etmiyorum ama daha önce profesyonel anlamda yapma fırsatım olmasına rağmen değerlendiremedim çeşitli sebeplerden.(okul ve iş hayatı+maddi durumlar)
Memlekette Her Okuyan Adam, Her Eğitim Alan Profosyonel Oluyor Demekki. Bende 7 Sene Lise Okudum Ama Olamamısım Demekki. Koç Senin Yaşın Daha Ufak Önce Birşeyler Konusurken Dikkatli Secip Tartman Lazım.
Yani Uzun Lafın Kısası Gereksiz Yorum Yapma.
( Minik Örnek Vermek Gerekirse Ben 11 Sene Once 205 Ezerken Sen Bunun Egitimini Alıyordun Bknz)
http://www.kalbimcity.org/wp-content.../12/abakus.jpg
cıstak cıstak müzikle hiç çekilmiyor be :D
valla ben artık yapamıyorum şehir içinde böyle magandalıklar :)
Bugününüz güzel geçti ama herzmana böyle olmayabilir Herzaman kedi bal yemez