Taksimdeki mini etekli manitaya benziyen bir araba sarı 106 :hahaha::hahaha: E5de görsem parmaklamadan bende geçmem :D hahauehauea e
Printable View
Ankara ile istanbul bir değil ki :) + hiçbir istanbullu başka şehir plakalı bir araca geçilmez. :)
ist trafiğinde ztn anlaşılıyo sdısından gelmıs bırı makas vs atarsa bu ıstanbullu degıl dıyebılıyosun :) he bana sorcak olursan ist trafıgınde hıc 06 plaka bi arac gormedım makas atan..Gecen yaz ogle saatlerınde sadeece makas atarken bır aracın ustune kırmıstım mecburiyetten arkamdan gelmeye calıstı yavasladım geldı camı actı(ben yabancı plakayım) sen napıyosun vs dedi dedım kusura bakma serıt degıstırıyodum napıyosun falan dedı bende burası istanbul demiştim camı kapatıp :D :hehe: :D yüzsüz ben
Ya e-5 tam gaz mekanı abi şöför olan olmıyan kim varsa gazlamaya cabalıyor bigun arkadan gelip vurcaklar diye korkuyorum
Ve abi bu seninse sen fantazi arıyorsun :D esp kapanmıyan bi aracla bole seyler yapmak imkansız videoyu görünce icimde kaldı niye kapanmıo die :D
herkes kingmiş... :D
arada sırada herkes gibi bende oynuyorum zaman zaman peder bile oynuo yanı.... yol aktıkca hızlı olan akar gider zaten pek tehlike yoktur bilinçli sürücü için.. ama öle ayna kırmalı sürtüp geçmeli işler tabi tehlikeli :D aynı şeride 2araba sığdıramamıştım bi kere sıkıntı olmuştu :D (caravelle zamanında)
ama artık ne akan trafik var ne şerit.. istanbulda araba kullanmak eziyet oldu bee.
ESER yaw senmisin bu yazan yoksa başkasımı anlamak güç,
daha geçenlerde attıgı makası yazıp övünen genç arkadaşa akıl verip tersleyen sen şimdi böyle hareketleri savunuyorsn :)
herkes yapıyordur eminim yazmayanların coğu daha iyi işlerde cıkarıyordur ama bunu yazıp övünmek nasıl bişey ben anlamıyorum...
biraz önce karşıya gidip geldim sol serittte adamn bitanesi sellektörsüz dibime girip farları gözükmeyecek kadar. taciz etti :) frene bassam bende size bi video sunabilirdim ama içim elvermedi. attım kendimi sağa bide önüme kırdı dedim helal olsn delikanlılığa böyle cevap verdin. ba plaka bi golf 6 peşinede bi corsa sport gidiyordu buradansa selamlar....
serkan o tarz durumlarda gazı bırakmadan sol ayağınla hafif frene dokundur arka stoplar yansın yeterli :D bak gör bidaha yakın takip edebiliyo mu :D hahahaha
bi arkadaşm yaptı aynısını ama arkadaki sapıttı zor kurtardı o günden beri çok o hareketten yana deilim onur :) alalh korusun bişey olsa vicdanımız cok rahatrsız eder beni normalde yol veririm aynadan gördüysem rahat geçmesinide sağlarım onun ustalgına brakmam işide bakarsın fren gösterdiğimiz acemidir dünyası değişir :D
valla teneke moruk biliyosun altımızdaki :D arka sisi yakaana uzunum full yanar :D götümden darlayanada yaparım sol ayak frenini isterse sittirsin gıtsın baska serıtten banane :D
Gereksiz, tehlikeli işler bunlar :)
Allah kaza bela vermesin.
Biliyorum bir olmadıgını ama eğer ankara gibi bi yerde olup bu koydugum videonun yarısını yapamaz. Eger kendine söför diyorsa ist gelir basın cıkarız video cekilir sonra ayrılırız dostca. ama durduk yerde 29 yasındakı biri böyle bişi yazınca insanın garıbıne gidiyor. Gelsin gecsin veya daha iyilerini yapması lazım bu video hiç bişi olmamasına ragmen bunu bile yapamıcagına eminim. Herkes şöför oluyor bianda. Video basında bu bişi değil bikac yer dısında tırt yazmasam hadi cok iyi video cektim desem anlıcam bu yorumları ama öyle bi iddam yok video tırt konunun basından beri en az 10kez soledim ama hala sacma sapan cevaplar gelebiliyor helal yani ne diyim.
ıtuye kız arkdsımı bırakırken e6dan sonrakı koprunun altına gelmeden arkamda gezınen gazlayan bır arkadasa yaptım da beklemıyordu herhalde utanmasa arka koltuktan cıkacaktı adam =) arabada sıgrta da yoktu baglanmayalım dıye zabıtta tutamadım g.tume gırdı o kadar para =) bence yapmadan once bıraz dusnun derım arkadakı adam sofr degılse sıkıntı olabılyr ornek a =)
Arka tampon ondanmı öyle göçüktü bi ara kanka :D
sanki hiç görmüosun :)
scenic te de kapanmıyor ama onunda bir kopma noktası var yakalarsan keyifli oluyor ;) ki bu video gerçekten hiçbişey
Serkan benim ben :) o kardeşimizin tavrına sinir olmuştum o yuzden öle tepki göstermiştim bu konuda da yazdım bundan fazlasını yapma iyi değil diye
Biliyorum abi zaten bişi değil sadece eğlenmişin benden hani cok iyiydin bumuydu gibisnden sacma yorumlar cıkmaz her makas videosunda yazılarını görüyordum senide söyliyenler vardı konularda iyi oldugunu dusunuyorum zaten.
Ben orayı yakalıyamadım bazen cok sert kırdıgımda dırek **** toparlamaya calısıyor dikkat etcem o noktaya :)