140km ortalama hizi tuttursam bile yetmez sanki ama ne makas atilir onla harbiden hee :D :hahaha:
Printable View
Ya bi kere kimseye geçilmedim vede geçilmem demek ile kendini komik duruma düşürdün. :D
yardır pampa :D
Otoban Oyunu
Fíyat dublo íle gazlarım ísteyen varsa :D
Ne makasmıs be. :) uzadı gitti.
konuyu abartmanın anlamı yok..el lden üstündür herzaman..önemli olan üstün eli bulmak........o bu şu falan hikaye.....bence anlamsız ilk okul işi olmuş...gazlamış herkes..merakla takipteyim....
Trafik içinde kimin g.tü daha fazla yiyorsa o kazanır. Yani canını ve çevredekilerin canını kim daha fazla tehlikeye atıyorsa o kazanır. Dünya kadar pist organizasyonu yapılıyor iyi şöförseniz derece yapın da görelim yaw. Trafikte herkes efsane zaten. Haa şu anlama gelmesin M.Scumacher de Ferrarideyken Türkiyeye geldiğinde altında alfa 159 ile gazlıyordu şöförü yanına oturtup. Köprü yolunda 106GTI ile kapışmış. Temde 250 ile giderken arkasında oturan yardımcılarına dönüp muhabbette ediyormuş. Hala kendi arabasını kendisi kullanıyor. Piste E55 AMG ile geliyordu.
baştan sona kadar okudum konuyu problem bu videonun buraya yüklenmesinde aslında..
sıradan bir modifiye sitesine yüklense bu kadar tepki almazdı.. :D
bu arada bu tarz hareketeri insan evlenene kadar yapıyor.. son zamanlar da ben bile kendime inanamıyorum tırsmaya başlamışım.. :D