Tek birşeye katılmıyorum yorumlarda o da düz yol ve 7.dakikada girilen yerin cok geniş bi ara oldugu gerisine katılıyorum yorum yazan arkadaslara genede tesekkurler :)
Printable View
Tek birşeye katılmıyorum yorumlarda o da düz yol ve 7.dakikada girilen yerin cok geniş bi ara oldugu gerisine katılıyorum yorum yazan arkadaslara genede tesekkurler :)
Videonun birazcık hızlandırılmış olma ihtimali varmı?
Aman dikkat allah korusun ..
sen esere bakma kardesim dikkat et bukadari yeter eser hard seviyo onu ben hardlaticam yan koltuktayken:)
Eyw. Hiç bir oynama yok sadece polisi gördüğümüzde kestik videoyu tek oynadıgımz sey bu :)
bidahaki videoda müziğin sesini birazcık daha kısık tutarsanız sevinicem , ilk açtığımda kulaklarım çınladı :D
geniş geniş makaslarla kimseyi yormadan, risksiz temiz gitmişsin. Allah esirgesin diyelim :)
valla gayet başarılı :D sosyal mesaj vermek gerekirse herkezin içinde bir trafik canavarı vardır :)))
uzaktasın ya,nasıl konuşuyorsun scenicle 3 tane araya gırdık aklın cıktı :) şimdi 106 yı kaldırıyorum seni sağ koltuga oturtucam bır E5 e cıkıcazz :D
kardeşim dediğim gibi ben hard seviyorum arabanın kıçı biryerde olucak kafası bır yerde duz araya gırmeyı sevmıorum o yuzden bana arabanın kafası gırsın yeter