tam oturcak tabi olum mal orjinal hahahaha... muntazam camurluklarımı aldın valla temız baktım :)
Printable View
tam oturcak tabi olum mal orjinal hahahaha... muntazam camurluklarımı aldın valla temız baktım :)
Sana Seviyorum diye bi mübüscü abimin lafı vardı. Sağolun miniklerim sizin çamurluklarınızı takmak + 8 hp . Rengi yeter.
hayırlısı olsun abi Allah herşeyden korusun :) utandırmasın.
Camurluk yeşil , kapı gri , arka kapı kırmızı güzel bi mix olmuş aslında :D
Tayfun aklıma ne geldi boyanmadan önce camurlukları taktır farkları taktır camurlukların uc kısımlarına dogru egrilmeler vardı en son onlar da düzeltilsin sol çamurlukta zaten cıtır bi yırtık var biliosun uc kısımda yani farlarla da ayarlarını yapsınlar kanka
bide Allahını seversen şu rengi degiştir kırmızı ne yaa kırmızı ne :)
Oki kardeşim, gerekeni yapacağız. Bu arada kırmızı güzel renk abi. Neden öyle diyon. :) :)
hayırlısı ile en güzel şekilde bitirip binersin işşallah tayfun baba :)
Anıl abi sağolasın. Artık cıtırdan bi al sende yaz geliyor. Sen duramazsın makinasız.
kankı renk olarak ne dusunruyorsun
soyle canlısından fln bı kırmızı yap barı
cbr kırmızı sı flN?
hayırlı olsun abi inşallah çok iyi olacak..
Kanka BMW IMOLA RED olarak karar verdim.
hayırlı olsun, inş istediğiniz daha güzel bi şekilde biter de yollara döner..
renk seçimi başarılı :) hayırlısıyla konileride goyunca ok gibi olur artıh :D
herşey çok güzel.arabayı satarken haberimiz olsun miami biz almasakta tanıdıklarımıza aldırırz.bildiğim en temiz vtı sedan.hb dersek mertcan gücenir :D
kolay gelsin tekrardan :)
Yok satmayı düşünmüyorum. Daha çok zaman geçireceğim onunla. Bakalım hayırlısı ile bi çıksında.
tayfun abicim işallah istediğinden daha da iisi çıkar herşey yolunda gider . renk seçimin çok güzel ii olucak çıkınca eminim allah kaza bela vermesin ama çıkınca bir adak kes bence