neden :D bence kullanan adam daha komik :D
Printable View
abi sağdan dıreksıyona alışamamış ondan olmuş kaza :D :D
direksiyon tutmasından belli mal ne işin var çimende s2k'yla:)
Honda S2000 Crash (in car) - YouTube
Buda aynı türden :)
Ben civic'e bakarken eleman yoldan çıktı. Demek ki o da civic'e bakıyormuş :)
Bahane değil tabiki ama 0:27 de dikiz aynasından bakınca viraj ortasında civic içten geçmeye çalşıyor elemanında dikkati dağılmış, viraja girerkende iyi frenaj yapamamasının sebebide civicğin sıkıştırması büyük ihtimal. Acemiler içim time trail iyidir riske gerek yok. :)
airbag in dumanından başka birşey belli olmuyor
ne bu yarıscımıymıs ,
ne apex tutturabiliyo ne düz yolda gidebiliyo içmiş heralde :D
tsukuba falan dıınce bı *** sandım bızım mahmut ahmet mehmet ten bı farkı yokmuş hehehe
edit:smdı ayıktım yoksa tsukuba pistin adı falan mı :D nyse farketmez acemi dunyanın her yerinde acemi :D
Adamın acemi olduğunu filan zannetmiyorum bir anlık dalgınlıkla olabilecek şeyler özellikle sınırları iyice zorladıklarını düşünürseniz..
Adamın dikiz aynasına dikkat edin arkadaki arabaya bakarken arabanın sola kaydığını farketmiyor zaten s2000 hataları kapatan bir araç olmadığı için böyle sonuçlanmış..
öylede viraja girilmezzz
beyler bir s2000 videosu vardı nurburgrinde çekilmiş eleman çook fena yanlıyordu bir virajda
Crashes from Nordschleife - YouTube
viraj bu videoda 1.08'de gözüken viraj.
varmıdır hatırlayan
arabaya yazık olmuş ..
Amcam dikiz aynasına bakarken kaptırdı çime arabayı...
Yorumlar biraz acımasız olmuş :) Görünen iki viraj var. Birinde Yaris'i geçiyordu diğerinde de Civic sıkıştırdı muhtemelen.
Arac toplanir bence sahibinden de gorurseniz sasirmayin keyfe keder boyali ;)
belliydi böyle olucagı.
herkes konusur,yaşayan bilir.hepiniz rallici kesildiniz ya vallahi şaşırdım.belli ki talihsiz bir kaza.amatör diyenler,kaçınız arkadan itişli araçla pistte yarıştı??