aynen ilk senşi arıyacam cengiz merak etme ben gerçekleri konuşuyorum jb ne oldugunu herkez farkında ben o akşam bile ue beni geçebilir dedim arkadaşlara ama o helde bile çok iyi gitti bence ki su 210 bırakma işi olucak bi daki denemede ben zaten denemem artı su eksiklikleri bi çözeyim abartıyorum geliyor cengiz ama sana kullansan sen kafayı yedin bu şekilde arabamı denelir dersin buna inan normalde ben o deneme önce suat abiye gidip aracı gösterecektim ama iş cuma olunca ahmet ben geliyorum diyince bende geri çevirmedim
araçlara maşallahda şimdi vtec o stupla sökük dolu 106 gtimi geçti?vallaha ozaman tekrar maşallah vtec e timing siz o piston o egzantrikle büyük başarı yapanın ellerine sağlık vallaha tebrikler
sorma orcun öle vallaha..daha dün hanım babam falan konuştuk babam bidaha vtec alma başka bişi aldedi fn type r gösterdim he al bunu bu yeni dedi tam niyetine girdim şimdi böle görünce dayanamıyorum sıkıntı basıyo![]()
yaw şu UE veya JB satılık mı? ölmeden bi hızlı 106 kullanak![]()
![]()
vallaha orcun bende prof diilim sorarak okuyarak öğreniyorum işte sitede yazılanlar bilgi kaynağı.aracı kim yaptıysa eline koluna sağlık o stupta bu kadar yürümesi şaşırtıcı yani ortalık baya kızışıcak bakalım bu sene vtilarmı 106 larmı yürüycek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)