evet abi öyle olduğunu öğrenmiştim bende:) artık bi check ettirim ayarı, dediğin gibi sti çok sağlam makine ama 1 ay oldu kullanalı, daha yabancısıyz, gece gece korkuttu yani:)
Printable View
evet abi öyle olduğunu öğrenmiştim bende:) artık bi check ettirim ayarı, dediğin gibi sti çok sağlam makine ama 1 ay oldu kullanalı, daha yabancısıyz, gece gece korkuttu yani:)
P0246 da olabilir oda ayni sebepten yaniyor zaten:)
sikinti yaratacak birsey soz konusu degil merak etme;)
yuro veya oz bir elden gecirsin veya ankaraya yolun duserse iki dakikada bende hallederim kolay.
bence sende al arabaya bir cameraman s2k ci arkadasta alsin deneyin bir gorelim bakalim 180 190 da ne oluyor:)
yani ayardan boost kaçmasını mı engellemek lazım. boost limiti gibi bişey mi konulcak?
gusel olmuş...
s2k baya suprısci sanırım normal sartlarda ımkansız gibi top sppedte ustun olması lazım sankı stı ın, bide o kadar hp ılavesı var extra mutlaka almalı topta:S....
hahaha yine videoya bakıyorum ilk mesajlara bakyorum sonra olay ortaya cıkıyo cidden kulaktan dolma bilgilerle nelere geliyo olaylar burda gördüm maşallah sti düzeltilsin 180den sonrasını görmek istiyorum acıkcası :D yine gecer umarım iyi gidiyosa ayrıca 252hp falan cıktı dediniz 330hpden fazla oldugu sölenen bi sti ile normalde zaten yine bu video ortaya cıkmazki :?
ben videoyu koyarken ne senin adını söledim ne plakanı verdim sadece bir deneme videosu olarak koyuldu burda hırs yapma filanda yok olanı söledik demekki arabanda problem olduysa birdahakine sende geçebilirsin bunlar önemli deil
bu forumda her zmn denemelerimizin videolarını koyarız tartışırız yeni şeyler öreniriz herkes az çok bazı konularda bilgi sahibi çünkü diğer formlardaki gibi offf manyak araba,uçuo be gibi saçma yorumlar olmuyo dikkat edersen bilgi paylaşıoruz
bende tam buna yakın bir yazı yazıcaktım cem elıne sağlık bazı arkadaşlar mevzuyu hemen fanatıklık derecesıne cekmıs yanı bu arkadasta sulhı ahahahah kacma gel buraya kanka::):):) burda guzel yorumları yapıyrz kımse bısı ıddaa etmıyo stı da bır arkadasımız sonucta arabasındakı problemı halleder tuna da bızım kardesımız oda gelır denerler herkez yıne arabasını gorur kesınlıkle hırs olmaz bu bole olmalıdır zaten ve bu youtube ye herkez ıstedıgı goruntulerı koyuyo zaten ona fazla takılmamak lazım
hatta koyulan videolar sayesinde buraya yazılmış ve khan gerekli açıklamayı yaparak hata kodlarına kadar yazıp sorunu çözdü videoları koymak bir nebzede olsa işe yaramış demektir ki amaç tamamen bundan ibaret.. 2 aracada tebrikler sorunsuz bir video daha gelirse herkeste aydınlanmış olacak :)
kavga mı çıkarmak istiyosun sti senin mi kardeşim hayırdır niye bu bişeyleri çıkarma gösterme çabası adam yanlış anlamış bu kadar basit ama burda olayı saptırmayın adam 330 üstü dedi araba 330 çıktı 250 çıkmadıki hemde ne gerek var burda tartışmamı yaratalım sen bole demişsin felan die komik olmayalım güzel kardeşim yapmayalım böle şeyler
.ötümden uydurmadım heralde orda öle bi konuşma geçmiş denemeden önce ben anlamam subarudan filan hatta ben standart sanıodum arkadaş yeni akmış filan dediler sora egzostu gördüm yoksa beyin yapınca kaç beygir egzost koyunca kaç beygir ben bilmem subaruyu fln merakta etmem yani ben orda geçen bi muabbeti söledim
Tamerin birsey soledigi yok ama ne hikmetse onun adina marka fanatikligi yapilio . Tamer aciklamis ki daha yeni aldi aracini ilk kez bende yasadigimda korkmustum gercekten o an dan die bi kesilme gicik edio adami , fanatiklik yapmayalim msj atarken tartarak yazalim
aynen öle mustafa ben böle fanatıklık oldumu çıldırıyorum abı bak adam sorun yaşamış bu konu hakkında ne güzel bilgi sahibi oldu bizim burda bu konuları açmamızın amacıda bu olmalı altında başka şeyler aranmasın tamer şimdi kafasındaki soru işaretlerini çıkardı arabaya ne oldunu anladı bu yönden bakalım olaya lütfen..
benim ordaki mesajımda herhangi bi fanatiklik yok yanlış anlaşılma sebebi olan mesajı ortaya cıkardım. siz herhalde başkaları ile karıştırıyosunu bazılarını ben öle internetten birbirlerini kızıştırıcak biri degilim yapmamda bilen bilir beni başka forumlarda. ha sen o an sadece o mesajımı okudugun için böle anlamış olabilirsin orası ayrı konu tabi ;) burda bi yanlış anlaşılma var bu kadar büyütmenin anlamıyo yok benim ordaki mesajımı mesaj sahibi(Cem) gerekli acıklamayı yapardı diye düşünüyorum.
işte olaylar böle büyüyo diye düşünüyorum ben başkasını cümlesinin yanlış anlaşıldıgını göstermek için yazıyorum bir başka birisi bunun acıklamasını yapıyo sonra olaylar büyüyü...
-Anıl sen üstüne alınma bunu burda genelen yazıyorum;)
sanırım biraz olayı aydınlatmışımdır problem olmasın.
alp ben üstüme alınmam kardeşim şurda bir avuç adamız yani birbirimize kızarak biyerede varamayız ama ben sana sinirlendim noktayı söledim o msj ı ortaya çıkartmıcaksın bu ortalık karıştırmak gibi oluyo bu konuyu araç sahibide okuyo çünki yanlışmıyım neyse konu uzamasn ınsanlar güzel bilgiler alsın yararlansın muhabbet böle boş sarmasın kardeşim
bence tamer evo alsin:p
ayrıca tuttugum takımın sevidigim bi markanın fanatikligi yapılma gayet dogal diye bakıyorum, seviyorum bunun içinde savunmaya geçiyorum isteyen istedigi gibi yorumlaya bilir :) konu dagıldı kusura bakmayın.
sorunlar giderilir tekrar denenilir videoyu izleriz.
benimde siyasi görüşlerim var bunun için fanatiklik yaparım ama allahın ayısı gelip %50 oy alınca susarım arkadaş ortada icraat var konuşmamak lazım konu dağılmasın
fanatiklik yapılır ama şahısları birbirine kırdırmadan burda hepimiz bi gaza gelsek fanatiğiz die kapışsak nolcak sonra
biz denemeleri stres atmak için yapıoruz sora burda stres depoladıktan sonra bi manası kalmaz bu işin
olmeden mezara koymayin bizi, rollingde onde gorelim sizi;
korkutmaz bizleri musalla tasi, olumune seviyoruz biz subicani
puhahaahaahaha
veya
ciktim otobana actim gazi, arkamdan gelen evo yesin ................. neyse uzatmiyim hahahahahaahahhaa
tuna nın araba ıyı gıdıo masallah masallah
komple eksoz takınca sti larda turbo ya işlem yapılması gerekiyor diye biliyodum (polish) yüksek viteste fazla bar basma olayı bu yuzden olabilir mi acaba?
mesajlar uçuşmuş her zamanki gibi:) neyse dediğim gibi hırsı olan bir insan değilim, herkes birbirini geçebilir gayet normal. tuna da başka forumdan olsun, arkadaşlarımdan olsun tanıdığım bir insan, kalkıpta .idik yarıştırıcak değiliz:) cem ide burdan görüyordum, akşam tanışmış olduk yüzyüze, tabi inş rc yi kullanan arkadaşsın, yanılmıyalım sonra:) tabi her ne kdr isim ve plaka verilmesede, insan paylaştığı bir ortamda kendi arabasını ve yorumları haberi olmadan görünce yadırgıyor biraz. bg olayınada gelince ben aslında senle konuşmuştum akşam 320 bg en fazla 330 dur diye, agresif olmayan bi ayar var demiştim, sanırım yanlış anlaşıldı yada başkasından öyle duydun sonra, ki bak 320 330 da değlmiş, 300 310 arası bişey olduğunuda öğrendik net olarak, önemli değil 10 20 bg:) bu arada anıl dün astrayla geçen sendin sanırım gs tesislerinin orda, sonradan fark ettim selamlaşamadık;)
tamercim sen yanlış anladın galiba herşeyi.ortada bi hırs yok aramızda yaptığınız denemeleri paylaştık.bundan senin haberin olmaması çok doğal çünkü sen bizimle tekrar gelmedin biz otobana çıktık daha sonra sen durmadan devam ettin.ve birçok kişide bilmiyodu arabanda sıkıntı olduğunu çünkü tunadan sonra gidip GP ile de denemiştin.ondan sonra yol ayrımında durdu herkes.gelen geldi gelmyiyen evie döndü.keşki ordayken söyleseydin sıkıntını anlatsaydın.biz gene video koyar ama senin arabanda bi sıkıntı varsa onuda yazardık.sonuçta eğlencesine yapıyoruz bu işleri.ART niyet aramana gerek yok.
benim yanlış anladığım filan yok, bence sen yanlış anlıyorsun, işin özü şu, zaten video çekildiğinden haberim yok, hadi çekildi, benim haberim olmadan koyulup yorum yapılması hoş bişey değil, benim o akşam akın görkem yekta okay dışında samimiyetim sohbetim olan bi insan yok, ki okay hariç, akın görkem yekta sağa çekip 4lülerimi yakıp beklediğimde check lambamın yanıdığını görmüştür, konu hakkında konuştuk(birçok kişi bilmiyormuşya ona nazaran söylüyorum, duranların yani arkadaşlarım olanların hepsi biliyordur) bana büyük harflerle art yazarak dikkatimi çekmenin anlamı yok, akşam yüzünü belkide gördüm ama ne isim olarak ne nick olarak seni tanımıyorum ayrıca. otobana çıkmayışımın sebebide arabamdaki sorundur, gelmeyeceğimi belirttim sorundan dolayı, ben herkese sorunu belirtmek zorunda değilim, tanımadığım insanlar vardı, onlarda durmadı zaten, duranlarda biliyor. konuya net olmayan şeyler yazıp gerginlik katıcak yazılar yazılmamasını rica ediyorum. huzuru bozmayalım.
gene yanlış anlıosun tamercim ben gene ters birşey söylemedim.ben üzüldüm şahsen arabanda sıkıntı olmasına ama haberimiz yoktu bundan emin olabilirsin.video koyulmasına haberin olmaması için söylüorum sonradan konuştuk akın arkadaşımız istemedi onu koymadık mesela anlatabildimmi.eğer sende gelseydin diye o yüzden söyledim zaten.çünkü bende seni tanımıyorum ilk defa gördüğüm bi insansın.nerden nasıl haber verebilirim sana video var koyıyımmı die.hadi koymuşuz olan olmuş sen senin araban değilmiş gibi davransaydın çünkü videoda sadece görüntü var herhangi bir açıklama varmı senle ilgili lütfen asıl sen kırııcı olma.gerek yok gene bi akşam buluşuruz sohbetimizi yaparız denememizi yapar eğlenip döneriz.yanlış anlaşılıcak bişey yok.
sen beni tanımadan hakkımda ne biliyosun art niyet arama yazıyosun ve büyük harflerle, esas büyük harflerle yazmakta bi art niyet var çünkü, zaten yazdığın agrasif bi kelime ve büyük harfle yazıyorsun, bana karşı bi tetikleme bu. bak sende katılıyorsun araç sahibinin haberi olmadan video koyulmanın etik olmadığını ki akına sorduk diyorsun, zaten videoyu koyan sen değilsin cem, ok bana direk ulaşamaz ama akına görkeme yektaya sorarak çok kolay koyulup koyulmaması hakkında fikrim alınabilir. yazılanlarıda iyi okumuyorsun sanırım, senle ilgili açıklama varmı diyorsun ama benim ağzımdan çıkan laflar farklı söylenmiş, sonrada araba benim gibi değil davrancam, bana uygun değil böyle. lütfen ne sen benim hakkımda konuş ne ben senin, ikimizde birbirimizi tanımıyoruz, konu başlık altında farklı noktalara geliyor.
hepimiz kardeşiz arkadaşız :D gerginlik yok sıkıntı yok..
be relax..
I think so;)
ok sorun yok.sen öyle diyosan.neden sinirlendiğini anlamadım ama neyse.ne kadarda olsa sonuçta yazılanı okuyosun ağzımdan duymadığın için yanlış anlamış olabilirsin.neyse ben kırıcı olmadan bişey yazmıycam.istersen benle iligi bi sorun varsa özelden tartışalım insanlar yanlış anlamasın.beni orda tek tanımayan kişi sensin o yüzden hakkımda böyle düşünmen gayet doğal.akınada biz sormadık kendisi söyledi.bi videoyu alıp nerelere götürdün valla helal olsun sana.bi hp muhabbetidir aldı başını gidiyo.burda ha cem koymuş ha ben koymuşum ha ce yazmış ha ben yazmışım sen benim yazdıklarımıda cem yazıomuş gibi varsay.ben sakince yazıyorum ama sen sdece okumakla yükümlü olduğuğun için netten ters gelmiş olabilir neyse umarım arabandaki sorunları giderirsin en kısa zaman da.
teşekkürler.
bişey yazmayacaktım ama neyse ben durumu anlattıkça hala herkes anlamamazlığa geliyor
brurda videoyu çeken ben ve tolga videoyu koyanda ben video ile ilgili bi sorunu olan varsa bana söleisn tamer seni bnm ordaki tanıdığım arklar hariç kimseyi tanımam diosun ama senin o tanıdğın arkadaşların beni senelerdir tanır biz her zmn vidoelarımız çekip koydk şimdiye kadar senin o 4-5 kişiyi tanırım dediğin arkadaşlarınınkilerde dahil maksat eğlence
ama bu şekilde bir video için fırtınalar koparmaya devam etceksen nerde arkadaşlık nerde samimiyet o zmn bir araya gelip 3-5 lafda konuşmayalım nasılsa samimiyet yok
akın mevzusuna gelince akının bana sölediği onun video istememesi geçmek geçilmek deildi işte polis fln gibi şeylerden çekiniodu öle söylentiler fln çıkıo ara sıra çünkü rica etti bende koymadım ztn o olayıda konuştuk akında akşam msnde videoalrını ona yolladım ister paylasşın ister paylaşmasın
ben video bile koyamadan yektanın ben geçtiğini yazdım biyerim filanda eksilmedi ne yekta yüceldi nede ben küçük düştüm
neyse mevzu daha fazla uzatılmasın
walla böle videoları görmek isteriz cekene yarısana herkeze tskler:D
cem beni anlamıyorsunuz sanırım, benimde derdim geçmek geçilmek değil, ben fırtına filan koparmadım, aracımdaki sorunu söyledim bumu yani fırtına koparmak, sonra haberim olmadan koyulan videoya hoş karşılamamak mı olay, söylediklerimide farklı yazmıssın senle konustugumuz halde, sonra insanlar bilmedikleri şeylere yorum yapıyor hakkımda. neden bende açıklamamı yapmıyım. benim derdim geçmek geçilmek olsa zaten bişey yazmam çünkü videoda öndeyim. bi düşün bakalım senle merhaba diye tanışıp tokalaşalım, ertesi akşam aracının videosunu haberin olmadan yoruma açık bir yere koyıyım. emin ol bu abes gelir sana.