Aynen kardeşim develi rampasında hareket yapmıştı cupra,da 2 tane bebe vardı ayar olmuştum ertesi gün Terzi aradı deneyin diye gelmedi.Ama ışıklarda durdugumuzda surat ifadesi çok güzeldi :):)
Printable View
Sagol ayhanım bundan sonra daha sık ve daha hızlı halini izlicez.Hakan abi aceleden acemi adam aldık:).Herkeze teşekkürler sagolun arkadaşlar.
Çok farklı olmuş. :) Yalnız bmw deki torka hasta oldum. 630 nm çok ciddi valla. Aynı motor 1.400 kg civarında bir araba olsa o zaman biraz daha yakın gelebilirdi. :D
maş. ya nokta yapmışınız :) 3.35 te hard core bi chip olsa durum ne olur ? adam da 630 tork var . chiple 800 lere gelir herhalde
uzun zamandır böle atara şaka yapılmamıştı :D maşallah...
maaşallah bmw durdumu bana mı öyle geldi
cupraya maşallah fakat bmwyi süren arkadaşın rollden falan haberi yok gibi geldi bana :D lakin araç 4çeker olsa bile bu kadar fark olmamalı diye düşünüyorum:D
Maşallah...
Maşallah araçlara cupra çok yakışıklı rengiyle duruşu ile :)
maşşallah ertan senin keyfin zaten bellide bmw'ci arkadşı cidden çok merak ettim heleki o denemeden sonra nasıldı yüz ifadesi çok merak ettim :) aslında tech yeni bir başlık lazım sayın edit :) şaka videoları die böyle şaka videosunu çeken arkadaşlar paylaşsın :)
ertanın arabasının maşallahı var gecen 10 typer s2000 mini falan yola çıktık başladık basmaya biri arkamızda 200le giderken bizden yol istiyor yolverdik baktık ertan :) adam şaka gibi biz birbirimi kaç boy geçicez die yırtarken adam arkamızdan ok gibi fırlayıp gelip geçiyo bizim o esnada suratımızın şekli değişiyo ertanın yarıp geçtiği adamın surat ifadesini ben tamin ediyorum :)
maşallah kazasız belasız ...bmw cinin yarıs sonrası yüz ifadesini çekseydiniz keşke :)
biz kısaca buna cupra adaleti diyoruz :D
maşallah cupraya. kazasız belasız..
Maşallah Cupra ölümcül gidiyor ses beni cezbetti...