yeni laptop aldım ayara çıkıyom..
Son Güncellenme : 03:37
Hissedilen : 3°C
Nem Oranı : 13.5%
Görüş Mesafesi : 13 km
Basınç : 18 mb
Çiğ Noktası : 4°C
Printable View
yeni laptop aldım ayara çıkıyom..
Son Güncellenme : 03:37
Hissedilen : 3°C
Nem Oranı : 13.5%
Görüş Mesafesi : 13 km
Basınç : 18 mb
Çiğ Noktası : 4°C
Ben takip edemiyorum kim doktor kim mühendis bilmem sorry doc. :)
Ne zaman ayar konusu olsa kucumsuyorsun diger insanlari Ozgun, yapma olm soyle en sevmedigim huyun bu ya, kimse sana rakip cikmaya calismiyor, zaten oyle birsey olsa onun yeri senin forumun olur mu olm bi dusun ya...
Benim abuk subuk bir adam olmadigimi gayet iyi biliyosun, bana bari boyle laf atip durma ayip oluyor...
Oner doktor demek istemis, icinden gelmis oyle demis, senin boyle seylere alinmaman lazim...
Saol valla aydınlattın konuyu :)
Kucumsemek yalanmi soyledim hondata cikti ayar ilar cogaldi die :) oorkma oda biticek sabret gunes ben hayatimda kimseyi kucumsemedim.
Senin neyi sewip sewmedigin beni baglamiyorli gunescim
Sikinti olasa imzalarinizi silerdim
Tabi canım kayboluyodum az daha :D
maşh araçlara sk2 sanki bi yerlerden hava alıyor kronik sorunmu yoksa bu araça özel bişemi merak ettim
Masallah masallah ucak ucak bi ayarla s2k nin 4 boy aldigini hic gormedim dahiane
çok keyifli olmuss yaaaa cok hosuma gıttı
maşallah araçlara
Kaan' ın EP3 ünden sonra gördüğüm en hızlı Kprosuz EP3. Kötü vites atışlara rağmen yine de kafa burun gitmiş bazen de geriye düşmüş. Eski sahibi Selçuk kullansa daha da gideri olur.
s2K zaten sesiyle gidişiyle can can :D
Maşallah her iki araca da.
öner maşallah ciğer 2000 :D
güzel yürümüşsünüz stp yi alan arkadaşlarada hayırlı olsun biraz daha zaman geçme daha iyi yürütür diye düşünüyorum ama hp süper yürüyor maşallah iki aracada :D