MAŞAALLAH kardeşim çok güzel daha ne kadar fark etsin bu kadar olur işte çok güzel,stage 2 yazılım ile stage 1 yazılımın dyno şhet lerini üst üste bindirdik power şhop ta bayçu ile, aralarında büyük fark var stage 2 ile çok daha hızlanacaksın
Printable View
MAŞAALLAH kardeşim çok güzel daha ne kadar fark etsin bu kadar olur işte çok güzel,stage 2 yazılım ile stage 1 yazılımın dyno şhet lerini üst üste bindirdik power şhop ta bayçu ile, aralarında büyük fark var stage 2 ile çok daha hızlanacaksın
En iyisi ben şu yazılımı yapıyım da safayı patlatıyım bu böyle olmayacak. :hahaha: :p Şunu belirtiyim arkadaşlar iki araçtada aynı specler olduğu sürece polo gti, ibiza cuprayı her zaman geçer... Polo gti şanzumandan alıyor. :)
Stg 2 v adam akilli bi egsoz ile canavar olur
Maşallah baya baya fark olmuş..
Sen Yazilim yaptiginda bn stage 2 olucam, sen stage 2 oldugunda ben methanole gecicem sen methanole gectiginde ben 2.0 tfsi almis olcam uzgunum ama seni hep dikizden izlicem kanka zuahahahaaa
Daha polo gti dogmamisken biz cupra ile ilgilenioduk olmm Ata-R yapicak olursak gec beni:D:D
Şu işler düzene girsin, evlilik vesaire ne olacaksa hepsi yoluna girsin de ben bombayı patlatırım sen legoları dizmeye bak ;)