EK648 Nickli Üyeden Alıntı aynen bende baktım 52 li 106 yok meydan UE ye kalmış gittim aldım hemen bi tane oo konuya bile ustanla gelmişsin ahmet napıyosun? kanka iyi sen ne yapıyosun ustası dükkandan yeni geldi çalışıyodum
AHM Performance http://www.facebook.com/pages/powere...46?ref=tn_tnmn EcuFast Piston Garage
şiiiiiiiiii camcarıda burda sen nıaslsın selcuk
https://www.youtube.com/channel/UCOY...IdA1M7tCNBR5YA
ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı kanka iyi sen ne yapıyosun ustası dükkandan yeni geldi çalışıyodum kanka diyorum sana UE 106 yı hızlandırmak için geceleri çalışma diye, gündüzler çuvalamı girdi usta
percussionali Nickli Üyeden Alıntı şiiiiiiiiii camcarıda burda sen nıaslsın selcuk ahm performans hepsi burda
diyadin Nickli Üyeden Alıntı kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Ahmet lütfen specleride alalım.. piston eksantrk 54mm düz boru 13 59 porth polish ecu fast yazılım filtre
percussionali Nickli Üyeden Alıntı şiiiiiiiiii camcarıda burda sen nıaslsın selcuk heeehh camcar ımda geldi kadro tamamlandı
uRuç_106 Nickli Üyeden Alıntı kanka diyorum sana UE 106 yı hızlandırmak için geceleri çalışma diye, gündüzler çuvalamı girdi usta uruç ben yaptım verdim ne halin varsa gör
ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı kanka iyi sen ne yapıyosun ustası dükkandan yeni geldi çalışıyodum kolay gelsin kardeşim percussionali Nickli Üyeden Alıntı şiiiiiiiiii camcarıda burda sen nıaslsın selcuk ooo ali bey bizim denemeyide sizin çekip koymanızı bekliyorum bundan sonra benim camcarım olursun artık uRuç_106 Nickli Üyeden Alıntı kanka diyorum sana UE 106 yı hızlandırmak için geceleri çalışma diye, gündüzler çuvalamı girdi usta gece gündüz nöbetçi usta ama ne yaparsa yapsın artık ue nin sonu geldi
atar var heralde beni unutmayın pt 53 lü vts geliyo 3 lü basalım ortaya kim geçecek
ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı uruç ben yaptım verdim ne halin varsa gör satışa geldik 2 dakkada
oo selcuk çok iddalı gördüm seni kanka hayırdır 50 short NOS planlarınmı var
ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı atar var heralde beni unutmayın pt 53 lü vts geliyo 3 lü basalım ortaya kim geçecek ya senin bu 53 sevdana hastayım ahmet ula ben rizeliyim bu kadar 53 sevmiyorum ya percussionali Nickli Üyeden Alıntı oo selcuk çok iddalı gördüm seni kanka hayırdır 50 short NOS planlarınmı var yok ya baktım ue çok hızlı uc sti motorunu 106 ya koydum
EK648 Nickli Üyeden Alıntı ya senin bu 53 sevdana hastayım ahmet ula ben rizeliyim bu kadar 53 sevmiyorum ya yok ya baktım ue çok hızlı uc sti motorunu 106 ya koydum ahm de karadenizli sonuçda
geçen mami abimle bi iddam vardıya yürümesede bi deneyecez bakalım ne olacak son şansı 53ün
ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı geçen mami abimle bi iddam vardıya yürümesede bi deneyecez bakalım ne olacak son şansı 53ün hayırlısı kanka inş... istediğin gibi olur
ahmet usta ne zaman bağlıcan benim sarıya nosu bende denicem 4 lü yaparız 50 short yeeter koltuklarıda söktümmü iş tamamadır buşa egzantirige para vermiyek şimdi
percussionali Nickli Üyeden Alıntı ahmet usta ne zaman bağlıcan benim sarıya nosu bende denicem 4 lü yaparız 50 short yeeter koltuklarıda söktümmü durup yaparız nasıl fikir sen sarıya nos takmasanda taktı derrlerr zaten kanka
EK648 Nickli Üyeden Alıntı hayırlısı kanka inş... istediğin gibi olur selçuk abi BEYAZ EK olaydı iyi olurdu be
34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı selçuk abi BEYAZ EK olaydı iyi olurdu be Sikinti yok kardesim simdi de mat siyah REG imiz var oda piyasaya yeter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları