Düz yolda 90-100 km sabitlediğimde 5.7 6 civarıydı
Şu an için 4.8- 5.2 civarında seyrediyor. Bu arada chip in yapılalı yanlızca 150 km oldu :) Ecufast ekibinin ve Alperin ellerine sağlık.
Printable View
İyi dileklerin için tekrar teşekkurler. Dediğim gibi asr diğer araçlardan farklı tadında devreye gırıyor. Gucu dırek kısmıyor. Zaten kıssa sonuc bu olmazdı.
0-100 remapten sonra asr kapalı kaldıgında araç aşırı sardığı için asr açık. hem lastiği koruyoruz hem daha iyi bir değer çıkıyor.:icon_tup:
masallah cok iyi hızlanmış!
masallahh guzel olmus
maşallah çok güzel olmuş...
100-200 de 13 ile 14 saniye gibi maşallah :)
Rokettt gibi :slomo:
Maşallah ecufast harbiden yapmış yani benimkiyle arasında fark ciddi derecede hissedilir ben ekstradan bişiler daha bekliyordum stock diyince sok oldum . Tekrardan maşallah ;)
maşallah güzel değerler çıkartmışsınız.çok beğendim. ancak ben benzin dipte basmanıza takıldım:(
Maşallah gayet başarılı ivmelenmesi Ecufast ekibininde ellerine sağlık
masallah hızlanması cok ıyı olmus ..
maşallah çok iyi ivmeleniyor
yazılım harici stock olması benide şaşırttı
kazaszı belasız kullanın
Maşallah, yakıt tüketimi çok iyi, performans da aynı şekilde :):icon_tup:
maşallah başarılı olmuş:icon_tup:
maşşallah ya çok keyifli olmuş
Maşallah, oldukça iyi.
maşallah GTI'a :)
100-200 süresini videodan hesaplamak biraz saçma... o araç ne kadran 100 ü gösterdiğinde ne de 200 ü gösterdiğinde o hızı yapmadığından ve 200 gibi hızlarda sonlara doğru zaman kaybı çok arttığından sanıldığının aksine pboxta çok farklı değerler çıkıyor. Eğer hakikaten 13sn.de çıkıyorsa maşallah ama bencede zor.