hepsine maşşallah .
Printable View
hepsine maşşallah .
Masallah araclara bs typer a ayrica masalaah cok iyi kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin
maşallah araclara keyifli denemeler olmuş..bs bana ve biçok kişiye fn2 yi sevdirdi , sahibini tebrik ederim..
BS ye kocaman maşallah.
Hayranlıkla izliyorum bs'yi. Dün çıkacağınızı bilseydim bende çıkardım sırf sesini duymak için. Maşallah...
maşşlhh araçlara.. Tebrikler Bs 'ye.
Maşallah araçların hepsi çok güzel, hepsi çok hızlı.
Yalnız s2k & fn2 4. deneme videosunda ordaki cupra biraz tehlikeye atmış seni sanki aga. Aman dikkat diyelim, çıkılan süratler ciddi çok tehlikeli en ufak hata Allah korusun büyük olaylara sebep olabilir.
Hayırlısıyla sorunsuz, sıkıntısız denemişsiniz, çok keyifli ve 10 numara çekim olmuş.
Kocaman Maşallah hepsine...
maşallah hepsine süper makinalar...
typer alasım gelıyor tekrardan masallah araclara kazasız belasız ıns..
Tüm araclara masallah. BS nin devir cevirisi gercekten cok cok keyifli. Izlerken cok keyif aldim.
serhat benimle olan denemelerin yok mu top speed olsun diğerleri olsun:(
benim cektikleirmde fazla belli olmuyormus galibaa:(:(:(
maşallah maşallah, güzel denemeler olmuş. Herkesin emeğine sağlık.
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
çok güzel çekimler, araçlarda çok iyi maşallah. merak ettiğim fn2 ep3 tahtını ilerleyen yıllarda tamamen alabilir mi acaba?
http://www.techturkey.com/forum/kars...ilecek-mi.html
devretse alacak ama devretmiyor :)
Bs fn2 TypeR roll king olmus diyorlar :) bence de olmus gercekten cünkü cok emek verdin bu araca serhat. emeginin karsliginida almaya basladin sanirim. masallah denemeler muhtesem. s2k, ep3 ve fn2 hondalarin hepsi ayri bir dünya.
insallah bu üclüye yenileri de katilir ama honda son zamanlarda nedense tamamen kendini bitirdi tüketti. yenisi gelmezse ücü efsane kalir
yasinim haber bekliyorum :) :) :) bütün araçlara maşallah