Konvoy eşliğinde seyir zevki yaşatmış arkadaşımız
İzlerken zevk aldım bende
Normal sekılde yapsada apaçi dersiniz :D
Adam arabanın hakkını veriyor
araba kuduruyor çocuk ne yapsın :D
Printable View
Konvoy eşliğinde seyir zevki yaşatmış arkadaşımız
İzlerken zevk aldım bende
Normal sekılde yapsada apaçi dersiniz :D
Adam arabanın hakkını veriyor
araba kuduruyor çocuk ne yapsın :D
Günahsız birine vursa üzülürüm banane diyemem sen diyorsan de özgürsün . İlla pist olmasına gerek yok açıkladık işte bizde gece göbekte yanlıyoruz günahımız kendimize dedik öyle yapsın. Benimde böyle apaçilik yapan arkadaşlarım var yok değil ama hepsininde suratına söylüyorum onlarda kabul ediyor gülüyor geçiyorum kabul etmeyenlere lafım.
Kimse kusura bakmasın apaçilik olmuş... 200 km/h ile Göztepe park virajına girsin tebrik edelim :)
Buarada kullanan arkadaşa apaçi demiyorum sadece bu yaptığı harekete apaçilik diyorum kimseyi yargılamıyorum yaptığı tek hareketle. Yanlış anlaşılmasın.
arkadaşlar boş muhabbete gerek yok, asker konvoyumuz vardı, alper abi'de trabzon'da bu işi zevkle yapan biri mekan yer önemli değil adam çevirmeyi dönmeyi gazlamayı seviyor, durdurulacak biri değil kendisi, mekan bizim arabalar bizim her dönen apachi adı alıyorsa TR'De çok apachi var , BURASI TRABZON övmüyoruz ama burda böyle şeyler apachi'liğe girmiyor araç sahibi DR. olunca böyle oluyor ;) saygılar..
yahu herkesin mutlu olduğu an vardır, yapmak istediği şeyler vardır, o adam öyle mutlu bırakın yapsın yaşasın, kime ne.. kimseye bi zararı yok ki orada, benzer bir görüntüyü fb konvoyu önünde kenan arkadaşımız yapmıştı, aylarca izledik güldük eğlendik :) arada bi lazım böle aksiyonlar :) tartışılan konu gereksiz arkadaşlar..
Sosyal mesajlar cok gereksiz olmuş...Maşallah denir geçilir. Abartıcak birşey yok.
Kazasız belasız....
Sizde olsa memleketi ateşe verirsiniz yemeyin bizi sosyal mesajla haha
hepimiz apaçiyiz :D
Kanka 140 km/h la Fenerbahçe stadının virajına girdim de aklım çıktı 200km ne demek :D Bu s2000 nin de bi kapasitesi var lütfen abartmayalım dermişim :D
Bu arada videoya gelince. Walla o beyaz arabanın bugünkü piyasa ederi 80 bin TL civarı. Fazlası var eksiği yok. Sanki arabaya yazık oluyormuş gibi geldi bana.
Her şeyi geçtim arabanın hakkını veriyor diyenler... Arabanın hakkı bu mudur yahu ? :D
Olduğu yerde dönmekten nefret ederim. En temiz s2000 benim olsun yine her virajda dönüşte yanlarım o ayrı ama olduğu yerde dönmem:)
Parası var almış dönmüş döndürmüş uçmuş kaçmış sonuçta kendi arabası kendi yapmış bence bize pek laf düşmez..
Ben S2000 kullansam boyle bisey yapmam, ama birini yaparken gorsem zevkle izlerim.
yaaaannnsıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn