Satılıklarda görürüz yorulmamış, 2. araba olarak sadece haftasonlari kullanilmiştir diye![]()
Satılıklarda görürüz yorulmamış, 2. araba olarak sadece haftasonlari kullanilmiştir diye![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
alper abi konvoy olmasada sanayide sabit yeri var iş çıkışı yanı koyar gider , kendisi bile kendini durduramıyor öyle biri
ağır oldu birazkendi aracı bundan öncede 3-4 s2k kullanıcı zevk alıyor gerekenide yapıyor kelimelerine dikkat et bence
apachi dediğin adamlar dönmeye çalışıp saçma sapan hareketler yapıp kendini öven poppohlayandır , dediğim gibi ilk s2000'ini değil , evo'sundan STİ'ından 306'sından her aracı zevkle yürüten biri ışıklarda bekliyenlerde biziz isterse gece 12:00'kadar dönsün o trafiği akıtırız bi yerden saygılar
araç satılıklarda var , bu aracı alan çoğu kişi dönüyor kim ne derse desin kimse bilmezse gece dönüyordur , yada bu kişi sayısı azdır.. yaptığı her araç her şekilde satılıyor ve şuan piyasada bütün araçlar hala boncuk gibi![]()
Peugeot Sport
Simdi siz adamin 0 cizdigini gordunuz adam arabayi yormus mu oldu hemen? Nereden baksaniz 2009 model olsa 3 yasinda araba, yorulma kriteri bu mudur ?
Kusura bakmayin da bir otomobilin en buyuk yorulma kriteri bakimsizliktir. Diff, sanziman, motor yaglarini zamaninda degistirin bir sikinti olmaz. En fazla diffte problem cikar, o da zaten hemen anlasilir satin almak isteyen arkadas tarafindan.
Rolling yapmak, yolda asilip gitmek daha mi az yipratici? Ben sahsen arabami her gun kullaniyorum, her gun de illa bir yerden yan cikiyorumdur, piste de mumkun oldukca giriyorum ama bakimlarini kesinlikle sektirmem, en ufacik bir sorunu mevcut degildir. Simdi benim arabam yorgun araba midir?
S2000 herkesin içinden apaçi bir ruh ortaya çıkarabilir![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
o trabzon halkının sorunu, maltepede polisin önünde yapıldı, herkes alkışladı
bu arada seside güzelmiş![]()
Seyyar Tayyar
arkadaşlar araba eski sahibinde de sureklı yanlıodu bu araba kaka kötü alınmaz uzak durunsiz almayın ben alırım sahibi bire bir tanımıorum asla muhabbetim yok ama yıllardır yaptıgı bındıgı arabaları goruyoru(z)m arabacı adamdan arabayı seven adamdan herzaman araba alırım
Ömer bir video daha vardı virajlı bir yol hep yanlıyordu onuda bulabilirsen koyda herkez uzaklaşsın![]()
vayy alper im ne güzelde sıfır ciziyoradam sonra dan görme degıl bence adamı tanımadan kımse yorum yapmasın canı sıkılmış vermış sıfırı abartılcak bısey yok . ve degerlı bır arkdaşımızdır.
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
s2000 bu adama herseyi yaptıırır![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Evet araç boncuk gibi çok temiz, Meguiars içerinde muafaza ediliyor sürekli binilmiyor, 80'Li fiyatlarda internette , böyle can çıkıyorsa bıraksın herkez gazlama işlerini
reklama gerek yok abi, istnbulda' çoğu s2k kullanıcısı alper abi'yi zaten tanıyor aLayına goo diyelim olsun bitsin ..
Peugeot Sport
adamın arabası isterse ters takla attırır bizene ? sanki mezara götürcek en güzelini yapmış
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)