fenaymıs bu :D
Printable View
fenaymıs bu :D
Olm ne gerenk var di ladaya yaw. Benzin ucuz heralde o memlekette
hahaha lastiklerine şanzuman dişlilerine kadar ahahah :D
hala calışıyo tapa gaz her gittiğimde gazlıyorum tık demedi şükürler olsun :D
benzin ucuz hemde devamlı 102 oktan alıyorum sen hesap et artık.lada candır :D öle basınç dinlemez atmo bu kanka yanından gecerken kelini serinletir:D
maşallah canavar:)
Ben ladayı hala hor görüyorum :D Görsem dönüp bakmam bile :D Lada bana baksın :D
iyiymiş bu sesi özellikle kulağa iyi geliyo :)
Yapmaaa bunuuu :) girmeyin halonun aklına:d varını yoğunu dökecek ladaya geçecek içimizden az kaldı :D
oda seni hor görücek yakında demedi deme ihtiyar:)heheh
teşekküler borozanların derinlerden gelen sesi:D
girsin ne güzel ama ben yakında ya bunu getiririm uğraşırsam yada burda yaparım kısmetse..
fenaaaa :D
Maşallah çok güzel olmuş joke machine
maşallah elinize sağlık
Maşallah çok iyi Hastasıyım şu jiguli lerin oyuncakları bile var bende:) Simferepole yolum duserse ugrarım yanına sık sık Kharkova gidip geliyorum :D
allah allah kızmış hor görenlere apaçık:icon_tup:
lada dedimmi akan sular durur benim için komple topladım bitane cok zevkli bi araç
yakında motor sökücem 76 model daha silindir kapagı bile acılmamış kompresyonu baya zayıf fazla oaynamadan neler tavsiye edersin?
http://www.techturkey.com/forum/otom...jiguli124.html
benim dellortolarıda böyle öttürücez ozamn :)
Kardeşime herşeyin en iyisi yakışır Allah yolunu açık etsin ....
:D
kanka çok koşturduk bu arabayı tık demedi
bende şu sıralar simferopol de değilim ama bende cok sık orda oluyorum bazen ayda bir hafta bazaen 2 ayda bir..sen pm at gelirsen.
hehehe:)
rektifiyesini yapın contayı en incesini takın egzantirik yatağından 1mm kadar traşlayın 0.15 sibop ayarı yapın yeterli olur
bakalım :D
eyvallah bahadır bunlar ukraynadaki canvarlar:)
kaan bu arada varmı başka videosu ??
"Çekimi ukraynada" diye cümleye başlayınca; malesef "sihirli sözcük" yüzünden belli bir süre otomobilleri unuttum. :D :D
Abi güzel araçmış, söktürüp parçalarını falan getirtsende burada toplasan? :)