Denemeler dostça yapılmıştır.
Specler
BS RS- Filtre,egsoz,15/61,wimmer
TY RS- Filtre,egsoz,15/61
JR Vti- Filtre,egsoz,headers
Bs RS' in de maşallahı var güzel gidiyo serkan kardeşim
Denemeler dostça yapılmıştır.
Specler
BS RS- Filtre,egsoz,15/61,wimmer
TY RS- Filtre,egsoz,15/61
JR Vti- Filtre,egsoz,headers
Bs RS' in de maşallahı var güzel gidiyo serkan kardeşim
Maşallah Serkacım Gökhan senide buralarda görmek güzel vallaJr a da ayrıyeten maşallah Alayınıza kazasız belasız sorunsuz sürüşler dilerim
![]()
araçların hepsine maaşallah ,,,,bence speclerine göre en başarılı araç vtec olmuş,,clio rs lerin arasındaki farkta yazılımdan dolayı normal sayılır ,,,,
istanbul stili videolar ankaraya yakışmıyor sankişeref abimin araçtan çekilmiş sanırım,, genede belirli bi mesafeden çekilmiş olması araçların belirli bi hızdan sonra kameranın olduğu aracın yanından geçmiş olmalarıyla yaklaşık olarak net farkları görmüş olduk,,,çünkü bazen çok kısa bi mesafeden çekim yapılıyo sadece 2. vites yada 3. vites ortasına kadar hızlanmış oluyo araçlar ve o fark pek gerçeklik arz etmiyor,,o yönden bu çekim tarzı için başarılı diyebilriz ama bence 2 ye 2 denenip araç içinden çekilen videoların tadı farklı,,,yanlış anlaşılmasın sadece uzun zamandır aklımda olan bişidi bu tip çekilen tüm videolar için genel bi yorum yaptım .....
Maşallah gençler video kamera cart curt biyana bu karda kışda denemeye iyi fırsat buluyosunuz
Geçen kış sisli buzlu havada milleti fişekleyip enkada denetmiştim![]()
Güzel denemeler
Su an Ankara da white Rs ten sonraki en hızlı clio Bs Rs
ıyn rs ın gıdısını daha gormedık
Enka da bir çok araba geçtik hic videosu çıkmadı nedense
Ancak gecilince videolar ortaya çıkıyor hemen![]()
sen bu jr vtecle denedin mi mertcan abi
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Yok denemedım ben
denk gelemedık bı turlu
şartlar uyuşmadı
Ama vtec olarak Rol vtec ile denedim son zamanlarda
12.7 sıkıstırma
84 mm darton
vs.
sanzımanında sıkıntı vardı 3.vıtese yavas atmak zorunda kalıyordu ama yınede benı kırmadı.
AL Vtec & Rol Vtec - YouTube
maşallah harika.
yağ yakıyorum diyordun bi ara fazlaca. hala o şekilde mi peki araç? konuyu da fazla baltalamıyım konu sahibinden özür diliyorum![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
bs ye 15/61 nezaman takıldı?
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)