Kadir Abi zamanından var diye biliyorum ben.
Bundan sonra bende çekicem video abi yoksa konuşanlar oluyo gereksiz yere en azından elimizde kanıt olur![]()
geçen haftanın rs- fn2 type r denemesinin videosu elinde olan varsa p.m atsın![]()
Sen fn2 ile çıkmışmıydın ben 3 de roll ile basarlarken çıktım da yola sığamadık ama seni hatırlamadım vardır birilerinde çıkar kesin![]()
biz 2 araba çıkmıştık gayet de zevkli denemiştik type r ile
O gün kalabalıktı kim kimle denedi anlaşılmadı bile![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Zm RS ve Ty RS'le olan denemelerimde Can ve Gökhan bana şanzımanın bizimkilere göre kısa demişlerdi.
RS'ci arkadaşlardan ricam eğer aracınızda 15/61 varsa vites,devir,hız ilişkisini yazabilir mi?
Kanka senle her denediğimizde hadi diğer vitesleri geçtim 2.vitesten konuşsak sen en az bi 7.500 görüyorsundur ben 7000 de atıyorum ama senin benden rahat 2-3 saniyen var önce atıyosun, ama aramızdaki fark 2. vites sonu 2 karış var yok zaten 65-70 gibi basıoruz ve her vites o kadar önce atman için ya kısa olcak yada o kadar önce atman için araya tır sokmuş olman lazım benim fikrim bu o yüzden ayna mahruti olduğunu düşünüyorum. Bende 15/61 şanzuman var ama benden önce atıyosun![]()
Dun bi ise biraz bakindim orjinali 15/58 iken bizim kisa diye tabir ettigimiz 15/61 ayna mahruti oluyo.buda yuzde 3-4 civarinda bi degisiklik sagliyo kadir abinin dedigi gibi..
Berkay kardesimin vti ina masallah,gitmesi gerektigi gibi gidiyoaraci istanbuldan cok olmadi alali eski U Vtec.Zamanla daha da hizlanacaktir arabasi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)