çok güzel duruyor TR'de böyle araçlar görmek güzel maşallah
Printable View
çok güzel duruyor TR'de böyle araçlar görmek güzel maşallah
maşallah süper :)
Ölüsü yeter be!
Mehmet kardesımden ALLAH razı olsun bınme serefıne ulastırmıstı benı cok keyıflı inanılmaz zevklı bır araç bence yanlaması gazlaması super tadı damagımda kalmıstı ALLAH kaza bela vermesın gule gule bınmeyı nasıp etsın inşallah
daha güzel videolarını bekliyoruz bu arabanın drift olusa daha tadımlık olur :)
Maşallah arabaya yürüyeni motoru her şeyi mükemmel drift yaparsa nasıl olur acaba
maşallah özellikle görüntüsü 10 numara
off harika ya project cars da konunuz yok sanırım neden ?
Araç sahibi abimiz foruma takılmadığı için ve fazla foto çekmedi diye biliyorum yapım aşamasını ondan dolayı yok ...
ama nette aratırsanız resim dıştan bulabilirsiniz.
kasa olarak en çok sevdiğim kasalardan biridir bu rx 7 ler ... sanırım bu araçta drift akademiye antremanları izlemeye gelmişti .. duruşu falan harbiden çok iyiydi .. sesini duymamıştım ancak
Çok yazık olmuş fd'ye zaten bir elin parmakları kadar var 2jz ile resmen katliam.. :(
fd kasa rx7 yi çok beğenirim 2 jz yide öyle ikisinin birleşimi on numara olmuştur maşallah
B16'nın B18'den tek farkının motor kapağı olduğundan haberin yok sanırım..
Olay orijinalcilikle alakalı değil 50/50 ağırlık dağılımı olan bir arabaya -ki bunun sebebi wankel motorun konumu ve ağırlığıdır- tutup 2jz swaplanmış olması..
Mükemmel bir viraj makinesi saçma sapan bir understeer makinesine dönmüş..
Ayrıca siz kimsiniz de hadi başka konuya filan gibi bir tutum sergiliyorsunuz? Forumun sahibi misiniz?
bak üstteki yorum biraz güzel ..
sahibi değilim
beğenmediysen yazma çok bilgiliysen kendin yap bizde görelim.
b16 nın b18 den neyi farklı onu biliyoruz sonuçta farklı yapmasaydın öyle bir şey kardeşim orjinalliği bozulduğu işte ağırlık dağılımın 31/31 oldu şimdi çok kötü oldu
güzel proje..belliki çok emek var...
xevk renk meselesi desek konuya açıklık getirmişte olabiliriz belki.
En sevdigim kasa ve en sevdiğim motor 2 si 1 arada :)