aynen herşeyin fazlası zarar,bizde kıvamında yapardık :)
Printable View
Güzel olmuş elinize sağlık :)
Ellerine sağlik abi yine bomba bir video cıkartmişsin önceden msnden sohbet ederdik iş güç artik girmiyorsunuz sanirim
Başarilarinin devamini dilerim
ellerine sağlık
teşekkür ederim.
bu arada viral sonuçlarından bahsedeyim biraz :
Viral reklamın sonucunda; 4 günlük ziyaretçi sayısı : 8628 kişi,
Viral reklamın sonucunda; 4 günlük ziyaretçi sayısının ülke dağılımı : 1-Türkiye , 2-Amerika , 3-Rusya , 4-Almanya , 5-Ukrayna
pazartesi günü, farklı bir viral ile daha bu seriyi devam ettirmek istiyorum. viral'in etkisi sandığımdan da büyük oldu. yaz döneminin gelmesiyle beraber de yeni projelere başlamış olurum.
Çok güzel olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim :)
vallahı ıstanbulda olsam seve seve yardım etmek ısterdım sana hocam bos zamanlarımda hep gelırdım yanına ekıp kurulurdu ama prof. degıl tabıkı oda var bu yetenegını bırakma sakın senın gıbı işini kalıtelı yapan ınsanlara ıhtıyacımız var bızım hedefınden vazgeçme ve bıze şöyle arabalı guzel bı fılm ızlet türklerınde cok cok prof. seyler yapabılecegını gorsun herkes yolun acık olsun ;)
bırde bırsey daha dıcem ınsanlar malesef bu ulkede yapılan şeylere destek olmuyor çok yazık =( bunu bız bıle yapıyoruz bazen işini nasıl yaptıgın barz ortadayken kımsenın arkanda durmaması ne acı kendı başına bırseyler yapıyorsun ugrasıyorsun cabalıyorsun saatlerını verıyorsun ama burada bıle tebrik etmek zor gelıyorken destek beklemek ımkansız olur bu kıbır nedendır anlamıyorum yapılan iş kötü bıle olsa desteklemek gerekır daha ıyısının olması ıcın böyle olmazsa ne yapanda heves kalır nede bırdaha vıdeo ceker allah yolunu acık etsın hocam
guzel olmus elıne emegıne saglık..
Ya Bugra sen bi film ceksene :D Biz sana sponsor oluruz:D
Masallah kardesim cok guzel olmus ellerine saglik.
kardeşimsin. DVD projesini yaptım, bitti. Dileyene gönderiyorum. Uzun bir şey yok ama, kısa kısa işler.
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. ekip kurulur yine, sadece kamera ve türevleri ile ilgili olmuyor ekip. bu işe bir şey katan herkes ekipten bir parça zaten. sen, şu an ekipten bir parçasın çünkü yorumunla değer kattın videoya. izleyen herkesinde olduğu gibi..
bu ülkede taşıtlar bir problem zaten. her zamanda böyle kalacak gibi gözüküyor. şu an için çok erken destek için. sinema filmi, dizi, reklam filmi.. bunları çeken özel yönetmenler var. bende onlardan bir tanesiyim. bazen sinema sahnesi, bazen bir proje.. bunlar zaten başlı başına bir destek. bakarsın bir gün çok para kazanırım, kendi sinema ekipmanlarımı alırım. parayada kıyar, çekerim o filmi.
forumları seviyorum, zaten TechTurkey var olma sebeplerimden birisi. bunada şükür diyorum ben. bir çok sorunla karşılaştım, adam gibi reklamını bile yapamadım videonun, ama inan çok mutlu oldum. sadece forumlara koyarak bu kadar izleyici kazandım ki, facebook'ta bile dönüyormuş, öyle okudum yukarıda ki yorumlarda. bu beni mutlu etti.
ben 2007'den beri bir şeyler yapmaya çalışıyorum. ama 2012 itibari ile yalnız değilim. bu işi severek yapmak isteyen çok insan var. onlarıda izliyorum. devam ederim, inşallah Allah izin verdiği sürece. Allah herkesin yolunu açık etsin.
Çok güzel olmuş vallaha keyifle izlediim:)
süper olmuş elinize sağlık
arkadaşlar bence video'yu duvarınızda paylaşın daha çok kişiye ulaşsın çünkü ben bu şekilde haberdar olmuştum buğra'dan ve techturkeyden hatta o videoda kendi oynuyordu repliğinde ''arabam hazır en hızlınızı bekliyorum yazmıştı tech e biri onu okuyordu sanırım'' bence hepimiz destek olmalıyız teşekkürler buğra bize böyle güzel video izlettiğin için
DVD den bi adet ben alabilirim abi