yazdım ama egzos ve fıltre varmıs bıldıgım kadarıyla kendısıde gırerse soyler zaten :) stock dıyıp duruyordu :)
Printable View
yazdım ama egzos ve fıltre varmıs bıldıgım kadarıyla kendısıde gırerse soyler zaten :) stock dıyıp duruyordu :)
xenon beyinleri torkmu alıyo :D
a5 211 bg araba gozukmuyor pek :D nerelerde acaba :D
:) ilginç deneriz onuda bakalım bu arada stock egsoz filtre sadece 15cc lerle birde hepsi tekti ben 2 kişiydim maksat eğlence olsun kameraman modunda ilerledik bizde ;) yoksa alayını traşlardım :P
Çok güzel bi akşam oldu gelen arkadaşların hepsine teşekkürler tekrarı nasipse olacak asıl amaç gtc turboyla 3.20cd yi denemekti ama guzel goruntuler çikti dostça denemeler oldu videolarda yok bir çoğu onumuzdeki hafta daha donanimli sekilde videolar cekilecektir..
Güzel geceydi eglendik muhabbet ettik gelen arkadaşlara teşekkürler. Bidaki sefere daha alışmış olcam şu dizel in devirlerine benzinlilerle devir tutmuyo zaten tek dizelde bendim :)
Bu arada Emre benim jantlar 19'' :)
Accord 2.4 te beni heyecanlandiriyo 100 den sonra bide onla deneriz bakalım amaç geçilip geçilmemek degil keyif almak nasipse onuda bu hafta yapariz :)
tmm arkadaslar buhafta sıkı toplanıyoruz yeterkı hava guzel olsun :)
tanberk pardon ya karıstırdım :D
Bir gtc sahibi olarak tebrik ederim. Diğer araçlarada masallah... Gtc hafıf + cıtırdan guclu motora sahıp. masallah kazasız belasız.
Haftaya şu video çekme işinide çözersek daha verimli bi buluşma olur zaten :)
en son yuklenen video en neti galiba tanberk bi yazılımla hepimizi alırsın aşaya :)
o zman sağlam bi organizasyon gerekli muabbete konu açalım haftaya yada uygun bi güne toplanalım izmir uzak kalmasın bu tip şeylerden ;)
yine dostça bi organizyon lazim kaliteli ayarlariz yaparız :)
tmm beyler yapalım :) yalnız bu sefer ızmır ayaga kalkar soyleyeyım sıze :D
aynen tanberk cozelım su vıdeo ısını :D bı tane stı fln gelse yada s2000 ozaman rahat cekerız :D
güzel denemeler olmuş devirler biraz düşük ama olsun maşallah
yaw kucuk hacim dizellerde bulusabilsek ya amma güzel olurdu.
Murat sende organizator oldun ya tamam artık :D haftaya 3-4 arac daha eklenir ortama kalite ve arac sayısı artar daha guzel videolar cekeriz arkadaslar,o gece muhabbete geldik hepimiz ,kazasız belasız herkese..