Yeni Actros'u rakiplerine ilginç bir yöntemle tanıttı.
Actros-Taxi: Der Film. - YouTube
Yeni Actros'u rakiplerine ilginç bir yöntemle tanıttı.
Actros-Taxi: Der Film. - YouTube
Valla adamlar her konuda oldugu gibi çekici konusunda da en iyisini yapıyorlar. Ah keşke bir 1840'ım olsa.
Tango-1 never dies.
facede izledimm hatun cok inceledi a rabayi yaa demekki baya dikkat çekiyo
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
yıldızdan vazgeçmicen
ya bu arada keşke tırtaksi söförüde türk olsaymıs almanyada cok türk taksi şöförü var derleren azından daha gerçekci olurdu reklam
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
abi şöyleki ; Türkiye şartlarında Mercedes iyi bir araç neden diye sorarsan bunu çalıştıran firmalar mazottan çok 10 numara yag çakıl gübre ne varsa onu yaktırıyorlarMerso'nun dediğim avantajı olmasa TR'de de bu kadar tutulması zordu
Su dışında her şeyi yakabiliyormuş ve bu nedenle yok satıyorlar.. Ben bir dorse firmasında çalışıyorum ve DAF'ın distribütörüyüz. Biz pahalı kalıyoruz maalesef üretim TR'de olmadıgı için. Fakat Yurt dışında DAF 100 yılın en iyi çekicisi seçildi. Kötü demiyorum ama en iyi degil merso.
Aynı zamanda uluslararası nakliye ile uğraşıyor ailem. Bizde Iveco kullanıyoruz. Neden diye sorarsan Fiat muabbeti gibi parça ucuz. zor bozuluyor. İyi çekiyor
edit : hepsinin müşteri kitlesi farklı. Ona bakarsan MAN'ın suratına tükürmezdim, adamlar yarışmaların hepsinde 5 6 senedir devamlı şampiyon![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Kolonya döktük onu bile yaktımazot pompası 400 liraya degişiyor daha nolsun.. turbo desen zaten çelik gibi.. fiyat fayda endeksi çok çok iyi.. Ekmek yediriyor..
Tango-1 never dies.
Daf da çok güzel bi seçenek..
çok yaratıcı mercedes yıne yapmıs dedırtıyor![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Kesinlikle dogrukötülemiyorum yanlış anlamayın başarılı araçlar ve pazar lideri Ford ile birlikte. Ford çöp Mercedes'in adı yetiyor.
Bazı sıkıntıları var 1milyon km garanti veriyor mesela. Fakat yağ koyanlarda garanti iptal falan ama ona rağmen sıkıntı yokenteresan bi araç
Biz mesela 1.600.000 km garanti veriyoruz DAF'ta. Antepli sağlam bir nakliyeci müşterimiz bir aracında 2.200.000 km devirdi tık yok2.eli de sağlam oluyor genelde DAF'ta. Mercedes ticaride biraz değer kaybediyor. Ama kötü demek kimsenin haddine değil
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)