stage 2 de torpido yerınden oynuyordu bızım arkadasın aracta :D
Printable View
stage 2 de torpido yerınden oynuyordu bızım arkadasın aracta :D
stage1 ff vtec vardı bizde , bundan hızlıydı galiba ..
neye göre stage 3 :)
stage 3 olan sadece egzantrik galiba , diğer ekipman kombinasyonun gerisi ne durumda
tam spec yazıyımda herkez aydınlanıp rahatlasın.
crower stage3 egz.,je foget pistan81.5(12.5 sıkıştırma),skunk2 manifolt,skunk2 yay,şapka,subab,arp saplamalar,eagle kol,skunk2 ayarlı kasnak,greddy timing belt,oem ana ve kol yatak,megan headers,ngk buji ve kabloları,exedy stage2 debriyaj,exedy hafif volan,60 düz boru,spoon son sus.apexi fc commander beyin destekli...
bunlar yeterli sanırım nasıl stage3 olduğu hakkında ufak tefekleride merakı olanlara yazarım tekrar.şunu belirttim tekrar belirtiyim beinden araç kısık ve enjektör ve pompa yetiştirmez düşüncesiyle önlarıda aldık ayardan sonra tekrar bi video koyarım...
kardeşim maşallah aracına olur böyle şeyler celallenme hemen.eksiklerini tamamla ayarını yaptır öyle koy video insanlar o stupta daha farklı bekler aracını stage3 diyince 200 hp ve üstü güçler olur oda senin videodaki gibi olmaz.dediğimgibi yap ayarını koy video öyle yorum al.tekrar maşallah aracına
yok benim zaten sıkıntım isteyen konuşsun istediğini ama ben videoyu iddia
dan koymadım zaten ölesine çektim attım maşşallah demek yerine sadece böle yorum yapanlar olunca bu piyasa kötülemeyi sevio benimde işim olmaz bu piyasayla açıklayıcı olsun diye yazdım zaten kardeşim;)
enjectörleri kaç cc aldın?pompa ne marka?
en azından wideo çok güzel çekilmiş...
bazı arkadaşlar kadran videosu koyup da yok yokuş yukarıydı yok arabada 3 kişi wardı yazmıyorlar mı; deli oluyorum, çek tel başına güzel bi wideo düz yolda, biz de izlerken acaba yol düz olsa, 2 kişi olmasa gibi problemlerle uğraşmayalım...
Arava maşallah kardeşim, inşallah daha hard ayar ile çok daha hızlı bir araca sahip olup paylaşırsın bizimle ;)