yazının devamını oku arkdaısm hehehe bızde bılıyoz ama kefallık yapmaya gerek yok:))
Printable View
2.0 ı boşver sen litre başına beygir gücü rekoru kimde onu söyle :D
Supraya ilk asık oldugum gün bu videoyu izledigim gündür :D
Redline serisinin ilk ve en güzel videosu...
http://www.youtube.com/watch?v=htqB7vSDcxU
performans açısından değerlendirir misin peki bindiğin araçları?
araçlar yüklüyse yapıldığı yer ve tune çok önemli... standartken de deli gibi giden bir sürü impreza gördüm, + otobanda sürekli dip gaz gitmek nedir ya :D hiç tarzım değil :D
tamam güzel de benim sizin eski araçlarınızı öğrenme gibi bir çabam olmamıştı... 2.0 atmosferik bir araç sorusuna 3.20diesel dediğin için o mesajı yazdım ve garipsedim... benim mesajımdan önce editlemen birşeyi değiştirmez, hatta hata yaptığını SONRADAN farkedip mesajı değiştirdiğin anlamına gelir :) Neyse bu ince detay üzerinde durmaya gerek yok biz devam edelim en seviyelisinden :)
Peki BMW neden sürekli silindir sayısı ve hacim(cc) miktarı yüksek araçlar üretiyor... Tork içinse sadece aşırı beslemeli araçlar da yapabilir... Tabi illa 1.6-2.0 olacak değil, 2.5-3.0 motor + aşırı besleme neden yapmıyor da sıralı 8-10 4bin 5bin motor yapıyor ?
Ki S2000 2.0lt motordan 242hp çıkarırken, BMW aynı gücü kaç cc ve Silindirden çıkartabiliyor ?
3.2 321hp E36 M3 var sanırım en basarılı :D
Tamam işte benim dediğim de bu... 3.28 yani 2800cc ve 6 silindir + egzantrik emme manıofltu komple egsoz beyin... Bütün bunları S2000'e yapsak sonuç nasıl olur ? :) 3.28 standart yanlış bilmiyorsam 192hp civarında... S2000 standartta 242hp... Bir de senin 3.28'e yaptığın işlerimleri birebir S2000e yapalım, bence sonuç tam tersi olacaktır :)