yok serkan dıkız aynasıyla oynamıs
Printable View
e92 m3 7ılerı smg 0-100 4.5sn olcak, bu arada 0-402metreyı 7.8sn ve 290cıkan m3de var saygılarımla.
Benim şimdiye kadar videoyla ilgili tek yorumum oldu o da supranın geçmesi doğal dedim:) Yani videoda bi sorun olduğunu düşünmüyorum zaten, aksine 2 ababa da güzel kaldırılmış bence. Stock'ta da M3 geçer dedim. Bende fanatikmiyim şimdi? bileyim ona göre yazarım:D
arkadasım olabılır, bırı atmosferıkten turbo olma m3 dıye bısey yok yaptınmı oluyo yanı burda bahsettgıım e36 m3 1400hp e92 m3 ondan daha ıyı yapıcagı kesın yanı burda şaka gıbı gelıyo bana, e92 m3 le suprayı karsılastırmak supra standartı e46 m3 eş bı arac bence cok komık
burda yapılmıyo falan diye biri bişi demedi dediğin otomobilide iyi öğren üzerinde m3 motoru yok düz 6 m5 motoru var vs motorun otomobilidir
ki şuda var yeni teknoloji otomobillerle oynamak giderek zorlaşıyo artık gtr35 skyline, m3 yeni supra farketmez ciddi motor yönetim sistemleri var çoğu yerden gelen verilerle işini görüyo ciddi komplike şeyler ve motorun verimini çoğu zaman sonuna kadar kullanabilyoar
bırakın insanlar istedikleri otomobille istedikleri şeyi denesinler:) rakip o bu farketmez benzer sınıfta otomobiller sonuçta
yeni bi type r m6 konusuna dönüşmesin lütfen dediklerim
yetmeyınce supra skylıne lara mersedes 6000cc motor koydukları oluyo.yapan yapsın saygımız var ama sımdı bu vıdeoda supra 360hp, 324hp araba stcok degıl ıkıncısı bırını kadın kullanıyo 3 cusu 5 metre daha gıtseler bu vıdeo zaten m3 gecıp gıdıcek:) burda herkez fanatık davranmasa boyle tartısmalar olmaz. bu arada typer m6 konusu daha gecen konustuk aynı m6 la denesınler roll 50km hızda gorelım kardesım ozgunede dedım m6 m5 ın 2 vıtesı ara vıtes ya 1 vıtes yurutcen ya 3 vıtes m5m6 denemelerı 2 vıtes degıl hep 1 vıtes 50 kaldırıldı 997turboylada f430 lada callaradoylada onun ıcın 50-270 neyse denesın vıdeo koyun ızleyelım bızde.hartge m6 1 vıtes nerdeyse 100km cıkıyo belkıde 105:))
benden bundan bahsediyorum videodaki supra 360 hp yazıyo ama dyno çıktısını mı gördünüz nası bu kadar emin oldunuz acaba ben dalga geçiyorum filtre takmıştır die başka biri bana ayna takmıştır diyo bu kadar japoncu olunmaz bizde yeri geldiğinde saygı duyuyoruz o arabalara, ama arada sadece 100 kg varken arada çok kilo farkı var diyip aradaki 100 hp farka rağmen sonuca normal demek komik oluyo helede bu 2008 model son teknoloji ile üretilmiş bir arabaysa
haaahah
400mt de kaldırmışlar uzunda geçeri ne karıştırıosun? konu 400mt sonrasında bırakta geçsin kaç hp üstünlüğü var. Millet bangır bangır yazmış kullanan kadını bi araştır senden ve benden kat ve kat iyi bir şöför :) M6 konusuna gelince videoyu görebiliosan bi devir satine bakı ver m6 nın kaç bin devirde duruo ilk bastıkları anda?
fanatik dediğin adam 400mt den sonra supra ileride olur diyendir ki kimsede öyle birşey demio ama siz 5mt daha olsa m3 geçicek fln bırak 5 metresını drag yarışında olsalar supra 1. liği almıştı :)
ulen resıt kadn kullanıyo dıyosunda o vıdeodakı kadın yanlıs gormdeıysem vıky buttler henderson :) saglam sofordur
banada öle gelıo kardeşim;) her zaman supra skylıne gtr34 nsx kısmen, baska o sınıfta neler vardı tam bılmıorum 3000gt mıtsubıshıler fılan, e36 46 m3 o sınıfın aracları.. v8 m3bi ust sınıfa kaydı ztn sınıf krıterlerı yukselıyor git gide..
ayrıca 7.8 8 snde alan m3lerde var, demekkı yapılınca oluo bmw yuklenılmıoduya o bakımdan dedım:):) supranın 7snde alıversın ne gusel işte onuda sevıorus:)
verilerini yazdım araçların yukarda bakarsan hiçbirşey bilmesen bile 360hp nin doğru olduğunu anlayabilirsin
+ videoda söylüyor 360hp olduğunu (tam 32sn kala)
fanatiklik yapan yok yani :) şimdi o kadar şey yazdın 100hp fark var vs yukarıda ki onca bilgiye rağmen, bu fanatiklik değilse okumadan yazdın demektir :)
videoda ki kadının adı Sabine bilmemne :D nurburgring te ring taxi yi kullanan hatun
http://videos.streetfire.net/video/9...910103dde1.htm
Kadını biliyorum kadın şöföre laf atmışlım yok .Video da söylüyoar 360 hp die diyosun komik oldu ben başka nerden görebilirim 360 oldunu acaba ? bende ondan bahsediyorum tabikide.O mu kesin bilgi; 360 değil böle bişi için biraz daha fazla olması gerekir dedim.Ayrıca yukarda ki onca bilgi ne, benim bilmedim birşey mi yazıyo yukarda fark edemedim herkes karışılıklı kendi bildiklerini söylemiş.Ben fanatiklik yapmıyorum en çok sevdim araç supradır ondan sonra m3 gelir ama bu saçma geldi bana ondan bahsediyorum
kg, şanzıman oranı, güç eğrisi bi çok faktor var böle yarışlarıda eğer böle olmasaydı ls7 z06 yada v10 viper da geçilmezdi supra yada X otomobile sizin baktıklarınız sadece peak güçler max. güçler ama arabayı yürüten her zaman onlar değildir
son teknoloji derken v8 4lt 420hp belki daha iyisi olabilirdi belki bunu bmwde iyi biliyo üretim maliyeti pazarlama stratejisi falan giriyo işin içine hiç bi m5 m6 sahibi daha ucuza satılan 500hp m3 olduğunu görmek istemez bana göre:)
yok ben başka bi arkadaş demiş onun için söyledim kadın şöför olayını :)
aynı derginin testlerine baktım süreleri yazdım tekrar yazayım
M3:
0-100kmh: 4.3
0-400m: 12.8
Standart supra (320hp)
0-100: 4.6
0-400m: 13.1
360hp lik bir supra o değerleri aşağıya çok rahat çekebilir ki ztn 0-400 e bakınca az bir farkla geçiyor bu da 360hp nin doğru olduğunu kısmen kanıtlar. Kesin hp vs kıvırma gibi oldu biraz sabina yı çıkardıklarına göre ciddi bir program ve programın sunucusu o rakkamı söylüyor bunada yalan demeyin artık bir sürü testleri var bu adamların + almanca konuşuyor demekki almanyada yapılan bir program gidipte supranın gücünü düşük söyleyecek değiller herhalde? :)
biz daha kendi yaptığımız denemelerde orta yolu bulamayıp günlerce tartışıourz
herkesin gönil verdiği bir araç var işte bu nedenlede bazı şeyler ister istemez görülmüo
o yüzden anlaşamazsınız ben şimdiden sölim :)