User Tag List

Sayfa 3/14 İlkİlk 1234513 ... SonSon
264 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: new m3 vs supra(360ps)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese tek tek cvp veremem

stock supra 320 hp m3 420 hp..
    fabrıka verısı testlerde supra 5 cıkartıo 4.9 cıkartsın..
    m3te 4.8 de kalkıo.. ve 360hp lık supra 400mde öle gidıosamesafe uzadıkça illaki geçilir fanatıkle ılgısı yok bunun bence siz 800 1000lık supralardan etkılenıosunuz.. stock supra eh yanee
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

m3te 4.8 de kalkıo.. ve 360hp lık supra 400mde öle gidıosamesafe uzadıkça illaki geçilir fanatıkle ılgısı yok bunun bence siz 800 1000lık supralardan etkılenıosunuz.. stock supra eh yanee
    m3ün 0-400üyle supranınkine baktınmı ondan sonra konuş hangisi nerede ne açıyomuş hp üzerinden gidiyosunuz hep kg şanzıman oranları düşünmüyosunuz 1655kg m3 1550kg supra 100kg fark var tork eğrisi vs vs bi sürü iş giriyo işin içine

shelbynin sözü işte bunun için söylenmiş bişey

hala geçilir diyosun neye göre geçilicekmiş? rs4 ayrı m3 ayrı 335 in ara hızlanma değerşerine ulaşamıyo m3 onu düşün bence bide

800 1000hp supranın şanzımanı diffi neyse aynı buda onlar ne uzatıyo ne kısaltıyo oranlarını 228mil yaptı geçenlerde bi tanesi 1mil boyunca konuyla alakası yok tabi bunla

stock supra dediğin otomobil ilk çıktığnda f355 911 den daha iyi slalom zamanları falan vardı tabi yıllar önceydi bunlar ama hala değerleri şu anki spor otomobillerin içinde iyi turbo beslemeli bi otomobili atmosferik bi otomobilin geçmesi çoğu zaman zordur ki turbolarını iyi kullanan bi motora sahip supra
    körler sağırlar

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eşşek gibi wikipedia dan alıntı yaptım 4.8 yazıo top speed içinde over 289kmh yazıo

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_supra#_note-cd93

+ deneyen hatunda ring taxi yi kullanan hatun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m3ün 0-400üyle supranınkine baktınmı ondan sonra konuş hangisi nerede ne açıyomuş hp üzerinden gidiyosunuz hep kg şanzıman oranları düşünmüyosunuz 1655kg m3 1550kg supra 100kg fark var tork eğrisi vs vs bi sürü iş giriyo işin içine

shelbynin sözü işte bunun için söylenmiş bişey

hala geçilir diyosun neye göre geçilicekmiş? rs4 ayrı m3 ayrı 335 in ara hızlanma değerşerine ulaşamıyo m3 onu düşün bence bide

800 1000hp supranın şanzımanı diffi neyse aynı buda onlar ne uzatıyo ne kısaltıyo oranlarını 228mil yaptı geçenlerde bi tanesi 1mil boyunca konuyla alakası yok tabi bunla

stock supra dediğin otomobil ilk çıktığnda f355 911 den daha iyi slalom zamanları falan vardı tabi yıllar önceydi bunlar ama hala değerleri şu anki spor otomobillerin içinde iyi turbo beslemeli bi otomobili atmosferik bi otomobilin geçmesi çoğu zaman zordur ki turbolarını iyi kullanan bi motora sahip supra
    12 snde mı 400m yı alıo dıosun şimdi stock supra 13snler fabrıka verısıni gectım o zmn ok

335 ın ara hızlanması enfes ondan yetısemıo m3 ama 2-3 sn sora gecer ztn

650hplık supra ıle 570hplık m6 nın videosu var 1710 kg lık m6
    nasıl yakın gittikleri ortada.. ben hpler benzer oldukça m serileri alır dıorum...

http://www.youtube.com/watch?v=qnJCsyE3mKU

v6 nın kadran olayına gelınce 255 260 kadranda yapar ve kesiciye girer o arada ustunu bılmıorum yapanları duydum aşırı kadran hatası o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eşşek gibi wikipedia dan alıntı yaptım 4.8 yazıo top speed içinde over 289kmh yazıo

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_supra#_note-cd93

+ deneyen hatunda ring taxi yi kullanan hatun
    ya bu hatunda gene karsılaştırmalı bi testtı hep gecılıodu

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla altında m5 fink atıo ring te eheh kıskanmıo diilim hatunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 snde mı 400m yı alıo dıosun şimdi stock supra 13snler fabrıka verısıni gectım o zmn ok

nasıl yakın gittikleri ortada.. ben hpler benzer oldukça m serileri alır dıorum...

v6 nın kadran olayına gelınce 255 260 kadranda yapar ve kesiciye girer o arada ustunu bılmıorum yapanları duydum aşırı kadran hatası o

videoyu izleyemediğim için yorum yapamıyorum şu an

12s li zamanlarda alıyo supra stock supra kaldırabilrsen tabi direk 12 demiyorum dikkat ediyosan

hala çok mantıksız şekilde m alır diyosun uygun turbolanmış bi motoru atmosferik bi motorun geçemiceni düşünüyorum bu kadar açık bu supra olmuş sky honda hiç farketmez hemen hemen aynı güçlerdeki v8 n/a makineleri uygun turbo kullanan supra vs çoğu zaman geçer

sanırım mantığn şu bagaj kapağında M yazınca direk 200hp artısı var sanırım, son süratte eğer ilerlemek istiyosan torku üst devirlere taşıman gerekir bunuda çoğu zaman aşırı besleme güzel şekilde yapar

sakın fanatiklik falan yaptığım düşünülmesin stock turbo ile soluksuz 300 320 görebiliyo supralar ki çok iyi bi değer bu o küçücük turbolar için

ayrıca M6ya geçtin birden ilginç usade çoğu insan onu geçmek için suprasına v8ine v10nuna benzin yaktırmaz bu böle
    körler sağırlar

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ortalıgı kızıstırayım mı m6 once stock motorlu turbo type r'ı gecsin ondan sonra supra ile dener
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoyu izleyemediğim için yorum yapamıyorum şu an

12s li zamanlarda alıyo supra stock supra kaldırabilrsen tabi direk 12 demiyorum dikkat ediyosan

hala çok mantıksız şekilde m alır diyosun uygun turbolanmış bi motoru atmosferik bi motorun geçemiceni düşünüyorum bu kadar açık bu supra olmuş sky honda hiç farketmez hemen hemen aynı güçlerdeki v8 n/a makineleri uygun turbo kullanan supra vs çoğu zaman geçer

sanırım mantığn şu bagaj kapağında M yazınca direk 200hp artısı var sanırım, son süratte eğer ilerlemek istiyosan torku üst devirlere taşıman gerekir bunuda çoğu zaman aşırı besleme güzel şekilde yapar

sakın fanatiklik falan yaptığım düşünülmesin stock turbo ile soluksuz 300 320 görebiliyo supralar ki çok iyi bi değer bu o küçücük turbolar için

ayrıca M6ya geçtin birden ilginç usade çoğu insan onu geçmek için suprasına v8ine v10nuna benzin yaktırmaz bu böle
    yok ben mantıksız şekilde demıorum.. bmw nın m makınelerının burda v10 u ve v8 ı kasdetıorum...uzun mesafede daha ii gittiğinden bahsedıorum...bakın burda mersonun e63 amg sl65amg serilerinide katabilirim... bunlar yuksek ağırlığına rağmen aynı guclerdekı supra sky cınslerını gecer dıorum... ki burda 360 hp supra onu gectım iş stoğa döndu artık ayrı konu acalım ıstersenız

turbo ust devirlerde torku tasır tabı ama hacmınde yuksek suratte yerı ayrıdır
    ya aslında
    pek anlaşımıcaz gibime gelıyor bu konuda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla altında m5 fink atıo ring te eheh kıskanmıo diilim hatunu
    ehehe
    Alıntı GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalıgı kızıstırayım mı m6 once stock motorlu turbo type r'ı gecsin ondan sonra supra ile dener
    m6 1300 kg olsun 1150 ye gerek yok typerıda 520 hp yapalım bakalım nolcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar yuksek ağırlığına rağmen aynı guclerdekı supra sky cınslerını gecer dıorum...
    aynı güçler mi? nerdeymiş o 1000+ hp güçlerinde sorunsuzca yürüyen bmw mersolar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok ben mantıksız şekilde demıorum.. bmw nın m makınelerının burda v10 u ve v8 ı kasdetıorum...uzun mesafede daha ii gittiğinden bahsedıorum...bakın burda mersonun e63 amg sl65amg serilerinide katabilirim... bunlar yuksek ağırlığına rağmen aynı guclerdekı supra sky cınslerını gecer dıorum... ki burda 360 hp supra onu gectım iş stoğa döndu artık ayrı konu acalım ıstersenız

turbo ust devirlerde torku tasır tabı ama hacmınde yuksek suratte yerı ayrıdır
    ya aslında
    pek anlaşımıcaz gibime gelıyor bu konuda

ilk başta n/a dyno sheeti ile turbo makinenin bi sheetini bi karşılaştır yüksek hacimde aynımıymış tork peak değerler her zaman insanı yanıltır önemli olan o alanın büyüklüğü onuda aşırı besleme çok iyi şekilde yapar bunu anlayın artık

1400 küsür whp supranın sheetindeki kullanılabilr güç 1400 küsür tt z06 vetteden daha iyi farklı örnek oldu ama anla

herşey peak güç peak tork diil altındaki alana bak bakim hangisinde toplam alan daha fazla bunu n/a sana veremez turbo gibi

ayrıca demekle olsaydı diye bi söz var gerisine sen istediğin kelimeleri koyarak cümleyi tamamlayabilirsin seçim sana ait
    körler sağırlar

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ehehe

m6 1300 kg olsun 1150 ye gerek yok typerıda 520 hp yapalım bakalım nolcak
    gerek yok typer 520 yapamana forumda var yuregir var videolarını bulabilirsin onu gectim youtube yaz cft civic diye 400mt zamanlarına bi bak istersen istersen m6 yı 900kg yap o zaman Neyse konu dagılmasın supra >m3
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk başta n/a dyno sheeti ile turbo makinenin bi sheetini bi karşılaştır yüksek hacimde aynımıymış tork peak değerler her zaman insanı yanıltır önemli olan o alanın büyüklüğü onuda aşırı besleme çok iyi şekilde yapar bunu anlayın artık

1400 küsür whp supranın sheetindeki kullanılabilr güç 1400 küsür tt z06 vetteden daha iyi farklı örnek oldu ama anla

herşey peak güç peak tork diil altındaki alana bak bakim hangisinde toplam alan daha fazla bunu n/a sana veremez turbo gibi

ayrıca demekle olsaydı diye bi söz var gerisine sen istediğin kelimeleri koyarak cümleyi tamamlayabilirsin seçim sana ait
    max kullanabilir torkun ust devirde vermesı gerektığını söluosun dimi m6 m5 makınesı 6100de verıor max torkunu..
    z06 örneğini anladım bu arada

bundan 2 3 yıl kadar öncede m5 ın videosu piyasaya cıktığında ferrarı 550 911 turboları fılan gectığında baya şaşkınlık olmustu.. e90 m3te bence o kadar basarılı olabilir gibi gelıo..
    rs4 m3 videosunu koyucam youtube acmıo.. stock supra e36 e46 m3 videoları aratıyım barı acınca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    max kullanabilir torkun ust devirde vermesı gerektığını söluosun dimi m6 m5 makınesı 6100de verıor max torkunu..
    z06 örneğini anladım bu arada

bundan 2 3 yıl kadar öncede m5 ın videosu piyasaya cıktığında ferrarı 550 911 turboları fılan gectığında baya şaşkınlık olmustu.. e90 m3te bence o kadar basarılı olabilir gibi gelıo..
    rs4 m3 videosunu koyucam youtube acmıo.. stock supra e36 e46 m3 videoları aratıyım barı acınca

anlamamışsın dediğimi
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m5 makınesının dyno eğrisini bulsam ust devirdekı eğrinin kullanabilirliğini göstercem ama bulamıom şimdi
    konuya dönelım şimdi stock supra stock m3 80 280 km roll

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ben bu videoyu izledim serkan anlamadim ama sen bu na yakin mi diosun ?
    4 e atio supra orda bisi oluyo sanki boost cut gibi ayagini gecio , bi kac kez basiolar basamio supraci felan . yani hic alakasiz bi video olmus bu bana sorarsan .
    ki bastiklarinda vitesler buyudukce acilan fark ortada .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu videoyu izledim serkan anlamadim ama sen bu na yakin mi diosun ?
    4 e atio supra orda bisi oluyo sanki boost cut gibi ayagini gecio , bi kac kez basiolar basamio supraci felan . yani hic alakasiz bi video olmus bu bana sorarsan .
    ki bastiklarinda vitesler buyudukce acilan fark ortada .

boost cut var biraz önce izleyebildim zar zor ilk denemede zaten fark belli
    körler sağırlar

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar elmayla armutu karıştırmayalım lütfen m3 muhteşem bir makine ama hiç bir zaman supraya rakip olmadı olamaz.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)