başarılarının devamını dilerim. güzel olmuş gerçekten.
Printable View
başarılarının devamını dilerim. güzel olmuş gerçekten.
Güzel bir çalışma olmuş. Eline sağlık. Bilmediğimden sadece bir izleyici olarak görüşümü istersen
Aslında reklamda asıl reklam yapılmak istenen ürün dışında markalar ön plana çıkmasa daha hoş olurdu sanırım bu soruların cevaplarını devamında bir otomobil organizasyonunda bulacağız.
Drift fest tarzı bir organizasyon olabilir ama sponsor harici marka görünmesi mantığa ters gibi olur.
Kişisel görüşümdür.
Görüntüler çok güzel tekrar eline sağlık.
izlerken çok keyif aldım eline sağlık..
teşekkür ederim :)
evet, aslında 2 gün önce çoktan bitmişti fakat bir kaç değişiklik yapmam gerekiyordu. bir kaç cümleyi yineledim. teşekkür ederim :)
teşekkür ederim. havalar bir düzelsin, ufak bir şeyler karalamaya başlıyorum.
abi teşekkür ederim. valla güzel bir şeyler bende istiyorumda, belgesel bile olsa güzel bir konu olması lazım ve ilgi çekmesi lazım. uğraştıracak bir şeyler var ama yapmaktan başka çare kalmıyor şimdilik.
teşekkür ederim. ya tabi ki, şimdi bunu burada izleyen ve beğenen kişide var, izleyip, beğenmeyende. herkesin eleştirisi, yorumu farklı. ben heyecan hissetmedim diyen de var, hissettim diyen de. kurguyuda beğenmeyen var, beğenende. göreceli aslında her şey. hedef kitle; otomobili seven herkes, bana göre tabi bu. buna dayanarak bir şeyler yapmaya çalıştım.
teşekkür ederim :) takibe devam ;)
teşekkür ederim :)
teşekkür ederim. ben her görüşe, eleştiriye ve yoruma açığım :) doğru söylüyor olabilirsin tabi ki fakat burada asıl sorulan soru şu olmalıydı; nerede çekildi ve kim çekti? alışılagelmişim dışında bir şey var aslında içerikte. evet, marka ve organizasyonlarda göz boyamıyor değil ya da diğerleri.. ama sonunda merak edilen ne diyip bir siteye göz atanlar reklamın amacını daha net anlayacaklardır zaten.
Eline sağlık Buda Tutku Kadar güzel keyifle izledim paylaşım için tSk
çok güzel olmuş elinize sağlik.tutkuda ayri bi güzelmiş :)
Bu arada üzücü bir sonuç var ortada; maalesef ki Facebook'um bloke olduğu için, 'tutku' da ki paylaşımı gerçekleştiremedim ve bu izlenme payını %70 oranında etkiledi.
saol paşam. senin düşünmen yeterli.
bilmiyorum, belki de başarısız olmuşta olabilir bu viral. hani karamsarda da kaldım, heyecanı anlatıyor mu, anlatmıyor mu diye? biraz kafa karıştırıcı bir psikoloji yaratmak istedim fakat fazla iddialı oldu sanırım ya da ben beceremedim.
Eline sağlık güzel çok güzel olmuş çalışmalarının devamını bekliyorum elimden gelen desteği her zaman yaparım.
merak ediorum ? ama neyi
cmc den beridir videolarını izlerim çok kaliteli işler yapıyorsun gene güzel bişey planlamışsın belli başarılarının devamını dilerim
eyvallah :) saol kardeşim benim.
teşekkür ederim. düşünmeniz mutlu etti.
bunu gerçekten mi soruyorsun yoksa şakasına mı :) sayfalarca tartışıldı, viral reklamdan bahsedildi.
teşekkür ederim. inşallah, saolun.
çok sağlam olmuş.
muhteşem buğra.. ötesi yok. 3D biraz daha yaygınlaşsın da o zaman tadına doyulmayacak senin çekimlerinin.
ellerine sağlık hep güzeldi yine güzel.
Vimeodaki tüm videolarnı izledim birçoğuınu daha öncede izlemiştim gercekten cok basarılısın tebrikler :d
çok başarılı olmuş...
sanki fragmanı izledim filmi bekliyorum gibi oldu eline koluna sağlık ....
Çok güzel olmuş ellerine sağlık , facebook sayfamda yayınlıyorum...
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. İlgi ve alaka göstermen çok güzel.
Teşekkür ederim, hem desteğin, hem de yorumun için :)
Her zamanki gibi çok güzel olmuş. Eline sağlık...
teşekkür ederim.
İzleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için;