biz demekki go-kart havasına fazla kaptırmışız kendimizi adaş kusura bakma stepneyi sökecek kadar önemsediğini düşünmemiştim :D
Printable View
biz demekki go-kart havasına fazla kaptırmışız kendimizi adaş kusura bakma stepneyi sökecek kadar önemsediğini düşünmemiştim :D
Arabayı satma arifesindeyim o yüzden bu aralar denemeye tırsıyorum gider ayak birşey olucak diye :D
Hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama foruma üyeydi arkadaş sağolsun kırmadı bizi 2 kişiye 2 kişi denedik, 50-200 bastık diye hatırlıyorum.
baslik bama ole geldi sasirdim bende ne alaka diye ondan sordum ciddi senin klasman disin o tip arabalar corludaki krmizi vti ile denedinmi ?
Megane o ağırlık farkını sadece stepne ile halledebileceğine inanıyorsa ne diim.
ağırlık + hacim :) sonuç zaten baştan belli,konu başlığı atarlı olmuşta denemenin arkadaşça olduğunu gözümle gördüm (stepne bana emanet edilmişti :D )
İki elektrik direği arası standart 25 metredir. Gerisini sen hesapla.
Ozaman fark 50 metremi?:)
Çok ağırlık farkı var.Sonuç beklediğim gibi açıkcası.Maşalah araçlarınızaa
çok olmuşşş :)
Maşşalahh
arkadaslar arbamda fıltre yoktur gırtlak stoktur yurur kutle 1350 dır denemde ertekınnnn deneme benımde farkında olmadıgım sonradan ogrendıgım bazı sıkıntılardan dolayı saglıklı gerceklesmemıs arkadasımm en kısa zmanda tekrar denıyıp gorcez cunku ben senı senın duz borusuz halınde 170 lerde gelıp 180 de rahat gecıyordum bır duz boru bu kadar etkılıyorsa kı ılk o sekılde dusunmustum cunku fark coktu helal dedım ama su an anladım kı mevzu farklı buna emın olo sekılde bır farkın olmıyacagına arabayı oncekı denemelrı bılmeyenlerde gereksız yorum yapmasın ertekın ben ıste gıdıcem donuste geccem corludan sıkarız ama sen su vıdeodakı farkı goremıceksın emın ol benım arac sıkıntılıymıs.... olup bıtecegı soylıyım gene kalkısta acarsın 180 lerde ben gelmeye baslarım ve daha kalkıstan ıtıbaren bu fark olmaz kımsede kalkıp yenılen pehlıvan gurese doymaz muhabbetı yapmasınnn aracım emın olun cıddı sıkıntılı ımıs
1.4 tce lerde stepne ve bır bagaj buyuklugunde 38 lık kabını ve zıncır falan emın ol oldukca etkılıyor ben burdann solıcem belkı ınanmıcaksıız ama ben bu arabayla 206gti ın bır burn onunde yurudum arabanın denemelrdekı halı o zmankı halı ıle aynı degılmıs benımde yenı bılgım oldu yanı konuya kılıt koymak ıcn bır muddet bekleyın
kutsall hangı klasman abıcım olum guvenle cıktıgımızda arabda duz boru yokken ben ertekını 180 de zaten gectım nası kalkıp bıde bole burda klasmanı dııl dersın hayretler ıcndeyımm yanı bıde sen arabayı bılen adamsın olum duz boru ıle ılla rahatlamıstır araba ama olayın rengı farklı yarın arar anlatırım burda ole bır gorunuyor kı yanı benım araba full performansla bu derece ezılmıs ısın seklı farklıymıs yanı ole ertekının araba f7r ıle gsi ıle hayatta yuruyemez bu yanıltıcı oldu ya bırakın sıız ben bıle yanıldım hatta bız guvenle nıe nasıldıe baya sasırdık hatalı bızız yanı
onur aracındaki sıkıntıları bi gider aracın çıksın gider bi go-kart daha yapar çıkar beraber tekrar deneriz, ;) zaten ekonun geliceği yok biz gidelim :) :)
ertekin'in araç iyi yürüyor fakat megane'da sıkıntılar mevcut halloldumu tekrar sıkarsınız maşallah 2 aracada..
aynen ertekın sımdı gelse nolur zatenn gelmesın daha ıı deneyemııcez sonucta
Öncelikle geçmiş olsun (aracındaki arıza için).Şimdi sen aracını stock demişsin ama kokareçcide bana kat ı iptal ettikten sonra devir in daha iyileştiğini söylemiştin 5 dk konuşmuştuk üstüne.Arabanın spor filtresini burgazda ben gözümle görmüştüm onada yok diyorsun.Renoclub te üyelere nutuk çektin 1350 kilo megy 3 yok diye (avrupa-yerli konusu) 1280 kilo olduğunu söyledin aracının! ben reno sitesinden baktım diesel i 1260 kilo:) seninki laguna dan bile ağır demekkiİ:) yada nerde nasıl işine geliyorsa araç o kiloya geliyor belkide:) Neyse hadi hepsi senin dediğin gibi olsun ama tutturmuşsun ben palio stock ken 180 de gelip geçiyordum diye ben senle hiçbir denememde 180 de yanıma geldiğini hatırlamıyorum! sen acaba önceki denediğimiz 99 lpg li 1.6hl palio ile karıştırıyor olmayasın?onda öyle oluyordu çünkü.
Şimdi bu videoların çekildiği akşamda ben seni top speed de yakalarım demiş ve o sözün üzerine çıkıp denemiştik.
Şimdide böyle söylüyorsun inşaAllah aracın tam sağlıklı bir şekilde çıkar gene deneriz ama buseferde başka bişey dersin diye çekiniyorum.:)
Aman arabanın arızası giderilsinde deneriz sıkıntı değil.
palio ferrari gibi gidio meganın yanında:D