Yara yara gitmiş palio. Maşallah araçlara..
Yara yara gitmiş palio. Maşallah araçlara..
DTi
Gerçekten baya ayırmış maşallah, merakımdan soruyorum hiç hgt punto ile denedinizmi sonuç ne oluyor.Ben 200 e kadar kafa burun gitmiştimde benim araç 1.5 dci.Megane coupe yazılımlı dizel- filitreli 1.4 t kıyaslamak amacım![]()
güzel yürüyor sporting daha güçlü muadili araçlarla denemek lazım
Megane manevi frene maruz kalmış![]()
Palio sıkıntılı![]()
Coğrafya kaderdir
çıkarmadan 4-5 diyenlerde var
Hgt punto vardı da bizmi denemedikşaka bir kenarada nasip olmadı öyle bir deneme ama çok isterim.Arabanız diesel işte atlayın gelin bu tarafa direk deneyelim sizle
Eyvallah
Herzaman her türlü araca denemeye açığım
Hahaşuan zincirlere prangalara vurdum garajda kuduruyor
![]()
maşallah ıyı gıttmıssın de konu başlığı bıraz dalga gecer gıbı olmus sankı onur abıyle aranda herhangı bı ben gecerım sen gecerım atarı olduğu ıcınmı böyle başlık actın yoksa sen böyle bısey yapmazdın ...? klasman atla bence sportıng gıbı bı aracı hgt lerle nebılıyım stock 106larla saxolarla 1.8 rsi lerle fln dene
6 Boydan az olmadığı kesin...
İki aracada maşAllah ekocum...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
bekliyorum arkadaşım her zaman deneriz sıkıntı yok![]()
ama senin klasmanın bunlar değil tabiki kutsalın dediği araçlar aşağı yukarı
birde onura stepneyi bile söktü demişsinde stepne falan sökülmedi sadece bagajda duran çift basslı gavur ölüsü kabinini indirdi , geri kalan herşey üstendeydi ,
birde meganede filtre herşey orjinal, sadece orta susturucu yok![]()
hangi punto hgt ile denediniz acaba?kaç kaç bastınız?
maşallah sporting e ciğerli yürüyor gerçekten abi nazar değmesin
not:bu arada bu sporting 106 gti geçebilir bence çünkü megane f7R ile videosunu izledim gayet iyi gidiyordu 106 ilede tahminim kafa burun gider yada geçer(106 sına göre değişir tabiki ama tekrar söylüyorum palionun ciğeri sağlam![]()
boyle videolar gorunce fiata sevgim dahada artıyo.
maşallah.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Onurla aramızda asla birbirimizi kıracağımız tarz şeyler olmaz.Gram dalga geçmede yok.Biz herzaman takılırız birbirimize kutsal.
Çekişmeli olacağı için denemek istiyorum zaten.106 nın beni geçeceğini gayet iyi biliyorum
Onur stepneyi sökerken pandizotunu ben tuttum İbrahimböyle net konuşmayı neye göre yapıyosun bilemiyorum sen içerde go karttaydın ben bass dan sonra stepneyi indirmesine bizzat yardım ettim
ey yarabbim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)