walla mılletı kandırarak arac gececegıme hiç gecmeyeyım dıyen ınsanlar lazım bize yalana dolana gerek yok kımse kımsenın kaputunu acıp bakmıyor zaten. pistonsa piston contaysa conta vardır aracta.
erken basma gec basmada sıze kalmıs bısey :)
Printable View
Eyvallahhhhh alcaz Allah izniyle 106 candir ucar yeterki ppr Kaan uflesin sikinti yok biz yuruyen Araclara saygimiz Var ac 106 gibi AMA artik cok Araba olcak herkes emegine saygisi olsun 220 top sped 250 olsa gderdikk AMA roll arsivinden izleyebilirsiniz alide var videolar
bu yc abi ufukla eser arkadaşındaydı o yc degilmi yaaa hangi yc bu
maşallah araçlara 106 fena gitmiş yanlız...
maşallah jb ye
orcun ilk videoda kaça kadar basıyosun
Ben ppr kaandannn aldim sanmiyorum oda yasli bi amcadan alms diye biliyorum orcun
Masallah orcun :icon_tup:
Bu yaz iyi geçicek gibi gözüküyo :D
kocamaaan bi maşAllah jb ye , ve deneyen tüm araçlara ..
Orçunn maşallah güzel denemeler iyi yürümüşsün :)
Gebzedeki tayyarlarla denedin mi hic orcun ?
maşallah orçun jb güzel yürümüş :icon_tup:
Maşallah araçlara JB güzel yürmüş :)
maşallah araçlara
dolu gti ler harbi kafasız sinek gibi gazlıyolar otobanda,çok tehlikeliler :D
Jb her zamanki gibi maşallah Kazasız belasız Hayırlı olsun :)
aradaki fark ta cocuklar piknik yapıp iki kale maç yapmış :D maşallah araçlara orçooo yeni videolarıda bekliyoruz sıkıntıyı hallet ver yansın dursun ama arabayı söküp deneyin okdar ağırlıkla ne o öle :D
ya igne bile sökmedim hatta orjinek eksantirkler falan ıvır zıvırda bagajda
20 KG SU VARR bu hafta sonu ak kara belli olcak hayırlısı
piknik modunda gezme şu arabayla alışkın değil :D
kıyamıyorum sökmeye ama b hafta cigerini sökücem :) yapacak bişey yok
vay orçun naptın yaa,yine alevlendirdin piyasayı..aranan kan bulundu.:) eskilerden kalan maçımızın rövanşı ne zaman. :)
konuyu datıp ta orcun na saygısılık yapmak istemem ama çoğu arkadaş 106 sökük madem araban gidiyo niye söküyosun jb maşallah yakında bende gelicem ac eskisinden de daha iyi yürücek (ama sökük olarak deyil)