bana nasıl calibrte ettiğini anlatmam mümkünmü neye göre neyi cailbre ediyor yani şöle diim her araca ayrı cablire yapiyormu ?
Printable View
bana nasıl calibrte ettiğini anlatmam mümkünmü neye göre neyi cailbre ediyor yani şöle diim her araca ayrı cablire yapiyormu ?
Ulen soner dur şimdide diyecekler kısada varmış :)
Son dişli doğrudur 3,92 ölçülen vites 4.vites ve oranı 1,03 ikisi çarpıldığında 4 çıkıyo ;)
İbrahim ölçtürürken söylememiş kısa olduğunu onunki 15/61 yani 4,07 onuda 1,03 le çarparsak,4,19 çıkıyo ..Bazı değerleri değiştirir tabi..Benim lastik son dişli vs.değerleri doğru yane ;)
Teker gücüm 100 beygür ama Teker gücü 230 hp olan volvoya kafa tutuyo şerefsiz Teker :) o işin hesabı güç tipi dynolarda güç ölçümü sonrası frenleme esnasında çıkıyo ortaya :) Bu güç tipi değil nası çıkıyo anlamış değilim ;) 4,03 olayı doğrudur o excelin iç yuvarlama olayı ;)
176.3CV yaklaşık 174 hp yapıyo
engine power 152hp civarı
tork için de arkadaşlar bir katsayıdan bahsetmişler, katsayıyla çarpılacaksa sonuç beklenen gibi, çarpılmıyorsa belki de benim arabada problem
sonuclar hp deıl cv
ve benım olcumde hata var o kesınde azmı cıkmıs cokmu?
siz en temizi istanbula gelin :)
ilk aldığımda standartken de 177hp vermişti, kafam karıştı iyice
puuuu olay karıstı gene:D
mustafa stockken 177 hp verdıgı devırle sımdı max hp yı verdıgı devır degısmıstı.onada bak.
gercı benımkı kople yanlıs gıdıp ıtıraz edıyım.
ama bana bısı sormadı sanzuman flan deısıkmı dıye:D
çıktıyı akşam koyarım,şimid işyerindeyim,
stockken güç 6975 rpm de maximumdu,
şimdi 6300 lere gelmiş. stocktan tork +17nm artmış