yok soner bizimki milim milim ilerliyo..fatih bakımları yapmış..bizimki eğlence olur bu saatten sonraZaten arabayı tayyar geçecek diye yapmıyoz maksat muhabbet
![]()
yaw kadirim sen boşa zar atmazsın seni bilirim...![]()
senin altında doğan bile olsa denerken dikkatli olmak lazım
![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar tam anlayamadım youtubede biçok kez izledim araç videolarını Ama..
Şimdi Wimmer lı clio rs 160hp den 188 e çıktı dediniz yani orjinalken 160hp çıkardı net daha sonra wimmer ss dereceli falan eklenince 188 oldu.. bu doğru dimi ?
Diğeri iynn nin Rs onunki orjinalkenmi 165.9hp değerini verdi yoksa oynadıktan sonramı orjinalken ne akdardı oynadıktan sonra ne kadar oldu ? ,
Yani kısacası iki Rs te orjinalken ölçüldüğünde arada çok fark varmıydı ?
var ise Rs almadan önce bi dynoya çıkarayım hepsini 20-25ytl verecez artık![]()
kadir; ankarada ibo ve sen, istanbulda'da özberk(FRG) RS lerin ratingini arttırdınız![]()
![]()
Haklısın Soner burdan ve bursadan bir arkadaş rs arıyo,bizde yardımcı oluyoruz alacaz onlaradaBen seneye tayyara zıplarım bu arkadaşlarıma chip satarım
![]()
Sen ve Tayyar![]()
müthiş ikili olursunuz... yıkılır ortalık
![]()
hondata + toda egzantrik + stroker kit atmosferik gırtlağına kadar yüklersin![]()
![]()
![]()
Rs ten vazgeçmekmiKomik
En yakın zamanda sağlam bi tane bulup çekicem altıma sen Astra Gsi la gazlarken bunun hayali vardı bu aracı araştırıodum şimdi vazmı geçmemi söylüyorsun![]()
Bu arada ben yerinde olsam Rs le iyice oynardım.. Tayyar a hevesin varsa bence hiç yapma bunu![]()
abi su an dubaide sesleniyorumgelemeyebilirim
ben ilk dyno ya urazda girdim 161hp mi ne cikmisti.cikti kadir abide yanlissa duzeltsin.
161hp verdiginde egzozundan filtresine kadar orjinaldi ve bakimi yapilmamisti.hava 30 dereceydi.
son erkayada girdim.175 verdi.kat iptali-ss egzoz -acik hava filtresi-bakim km si gelmis olsada bujiler flan temiz su an.ve ilk girdigimde rolanti duzenleme motoru arizaliydi devamli acik kaldigi icin hava aliyomustu flan flan.ve hava 10 dereeydi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)