sahibi arkadaşa b18 piston ve egzantrik var demişler bizim bilgimiz bu satan arkadaşın demesi böyle
Printable View
bu speclerde beyinsiz olarak vti çok iyi yürümüş kartopu ile maşallah iki aracada kartopu farklı yürüyen bi araç artık benimde eksikler bitsinde zevkli denemeler olur;)buarada haftasonu ordayım deneyemesekte tanışmak isterim müsait olanlarla...
41 kere maşallah kartopumuza...
maşallah kartopuna
evet kardeşim hatırladım konuşmuştuk kardeşim olsun genede muhabbet ederiz haftasonu otururuz müsait olursanız eksikleri halledince deneriz tabi kardeşim aramızda değişmez geçmiş geçilmiş dostluk baki herzaman bizde...
tmm kardeşim cumartesi talihin orda buluşuyoruz ozaman talihin haberi yok biz buluşma yeri yaptık:Dgerçi benim bikaç konuşup danışacağım şeyler var ondan uğruycaktım zaten;)
aracı cok ıyı bıldığım ıcın yorum yaptım yoksa ortaya laf atmak ıcın konusmadım yanlıs anlaşılmasın ;) aracı bız sattık zaten sızın arkadaşa gule gule kullansın ufak dokunuslara ıhtıyac var tekrar maşallah araçlara
Arkadaşlar herkeze teşekkür ediyorum allah hepimizi kötü gözlerden korusun
UP'un bursada CLC zamanındaykende en büyük eksiği beyindi.
Şu arabaya bi beyin ve güzel bi yazılım yapılsa çok çok farkedicek.
Maşallah kartopuna, gayet sağlıklı yürüyor.
Geçen geldiğimizde canlı görmüştük yoldan geçerken otoparkta.
maşALLAH kartopuya:) aydan Fılız ımzalı nede olsa:)
Maşallah araçlara kazasız belasız
Maşallah kartopuna Allah utandırmasın çok yi
maşşallah kartopuna gti farkını koymuş ortaya
arkadaşlar merhaba herkese aracın eskişehirdeki sahibiyim arkadaşımın üyeliğinden yazıyorum. Araca yapılanların hepsi speclerin yazıldığı gibi mevcuttur galiba vtec de eksoz yok orjinal eksozu takılı o videoda oda aracı son derece kasmakta.tabi kullanan arkadaşta daha önce vtı ya binmemiş bi arkadaş.
bu 2 faktörde bence önemli ama bunlar bahane değil sadece bilgi olması açısından yazdım.106 ya maşallah arkadaşa allah kaza bela vermesin her zaman baki kalan dostluktur.sonuç ne olursa olsun..
İlker SEVER
Eğer VTİ'nin Spec'leri yazılandaki gibi ise gerçekten 106'ya kocaman maşallah..
maşallah nazarlardan korunsun
maşşallah araçlara sonuç gayet normal olması gerektigi gibi ama vtı dene vites sıkıntısı olabilir biraz daha iyi gitmesini beklerdim.
maşallah araclara vti ın dynoya cıkarsa netleşir aracın durumu....
şu itr egzantrikleri söküp başka bi egzantrik takılırsa cok daha yararlı olur, beyin lazım ve bence kısa da eksik., vti'nin gideri daha cok yani bana göre.
zaten araçlar denemek için yola cıkılmış, zevkine neyin nolduğunu durumları görmek için.
maşallah iki aracada.
gtı a zaten maşallah gıtmesi gerektıgı kadar gıtmış allah utandırmasın.
fakat vtı o sıkıştırma ile yapıldıgı gunden beri beyinsiz kullanılmış bu 1
+ birde bu setupta aracta egsoz olmadıgı yazılmış bu 2 eksikleri bariz önemli eksikler çok bişey beklememek lazım
bende bi kaç bişey ekliyim tabi baki kalan dostluk eyvallah
vtec ci arkadaşımız bana ben arabamın nasıl gittiğini görmek istiyorum derse
bunu diyen adamın eksikleri benim değil araç sahibinin düşünmesi gerekiyor
arabasının nasıl gittiğini görmek istiyen de tam takır gelir bu benim problemim
değil açıklamak istedim ilker