çakar lambada efsane oluyor yaa beyaz 106 ya.gidişine laf yok favorim :icon_tup:
Printable View
çakar lambada efsane oluyor yaa beyaz 106 ya.gidişine laf yok favorim :icon_tup:
bu speclerde beyinsiz olarak vti çok iyi yürümüş kartopu ile maşallah iki aracada kartopu farklı yürüyen bi araç artık benimde eksikler bitsinde zevkli denemeler olur;)buarada haftasonu ordayım deneyemesekte tanışmak isterim müsait olanlarla...
41 kere maşallah kartopumuza...
maşallah kartopuna
evet kardeşim hatırladım konuşmuştuk kardeşim olsun genede muhabbet ederiz haftasonu otururuz müsait olursanız eksikleri halledince deneriz tabi kardeşim aramızda değişmez geçmiş geçilmiş dostluk baki herzaman bizde...
tmm kardeşim cumartesi talihin orda buluşuyoruz ozaman talihin haberi yok biz buluşma yeri yaptık:Dgerçi benim bikaç konuşup danışacağım şeyler var ondan uğruycaktım zaten;)
aracı cok ıyı bıldığım ıcın yorum yaptım yoksa ortaya laf atmak ıcın konusmadım yanlıs anlaşılmasın ;) aracı bız sattık zaten sızın arkadaşa gule gule kullansın ufak dokunuslara ıhtıyac var tekrar maşallah araçlara