Tatlıya bağlanmış bir 106 konusu görmek şaşırtıcı![]()
Maşallah araçlara...
gel kanka gel ben yapıyom benzini sırrınıda açıklaya bilirim
YAKIT ARTTIRMA YÖNETMİnin SIRRI sadece PERCUSSİONALİ'de TECH üyelirine ÖZEL
İÇİNDEKİLER
bismillahirahmannurrrahim
1 adet Sehell istasyonu buluyoruz bu çok önemli
1 adet kesinlikle GAGA lı olmak şartıylar benzin bidonu
gusul abdesti
ayetelkürsi VE karınca duası
HAZIRLANIŞI
evet arkadaşları benzin istasoynumuzu bulduktan sonra pompacı abimize ilk önce selamın aleyküm dememiz şart ondan sonra pompacı abi tipini beğenirse senden kimlik sormaksızın istediğin şeyi veriri sana sonra abicim bana 97 oktan benzin verirmisin dediğinde tabiki verirrim derse hemen GAGALI kırmızı bidonunu poşetinden çıkartıyosun sonra 25 tl lik 97 lik benzinini alıyosun buraya DİKKAT pompayı gagalıdan içeri sokarken başlıyo mevzu eline aldığı zaman pompacı pompayı başlıyosun BİSMİLLAHİRAHMANNURRAHİM besmelemizle başladıktan sonra diğer yapılacakları yapıyoruz dolmaya başlarken AYETELKÜRSİ ve KARINCA DUASINI okuyoruz yanlız bakın çok dikkat etmeliyizki süremiz az olduğu için iki DUA yı da pompa atana kadar bitirmemiz gerekir çünki OKTANI az olur ozamanda bir işe yaramaz BEN iki kere okuyorum düşününü iman gücümü bitene kadar o yüzden OKATAN yüksek oluyo herhalde 130 ila 150 arası flan oluyo diye düşünüyorum bu bilgiler anonim dğeildir telif hakkı percussionaliye aittir lütfen hiçbir yerde paylaşmayınız paylaşırsanız gereken 2.3.3- Mülga 403 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununa göre telif hakkkı olan OKTAN arttırma ustübü üzerinden işlem yapılacaktır. tşkkürler BY percussionali![]()
ya ben kendi halinde memur bi adamım birisi bişy yazınca sol tarafımdan bişy geliyo kılık dğeiştiriyom kafamda fil ler sevişmeye başlıyo sonrasını CEVAPLA butonuna basana kadar bende hatırlamıyom
bu arada 3 tane misafirimiz var dışarda kalmayın buyurun gelin soğukta dışarısı biraz![]()
Merakimi gidermek icin biraz once reg in sanzimani soktum baskinin yan demirin viri S harfine donmus :)) yanlis anlamayin arabaki baski madein ENGLAND :
))
şükürler olsun ben burdayımmm....
gelelim size ahm performanceee
ya sen neyi geçtin neyin bu kadar sevincindesin anlayamdım 210 larda arkama düşmeye başlayınca neden frene basıyor bomboş önün her seferinde 8.0 yazılım var buda 220 demek 13.59 ne oldu 5 vites çok iyidi bırak o zaman sana telden dedim
cengiz sana gelince seni çok farklı tanırdım ama hiç olmadı
ue resmen arkama düşüyor farları yansıor ue yarım boy önde diyon ben gözlerim bozuk sanıyordum ama benden de kötüleri varmış
ue sadace bir deneme harici bana yarımı bırak çeyrek kafa bile çıkartamadı bende 210 kadar önden çekim videolarda var onlarıda yükleyecem o zaman yorumu merak ediyorum ben pırlaya pırlaya böyle gidiyorsan JB ye kocaman maşallah gerçekten ben kendimi başarılı sayıyorum ...
ya orçun bırak şimdi o önde bu önde DRAG lar yaklaşıyo getirrisin kardşeim arabanı draglara kimn ne olduğunu herkez görürüz o geçti bu geçti mevzusu başlamasın şimdi şuan burada parmaklarımızı yormaktan başka bişy olmaz sende bende tekrardan banlanırız olacağı o olur mevzuyu uzatmaya gerek yok![]()
benide bekleyin araba çıksın aksilik olmazsa ordayım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)