video fenaa hiç üşenmedin sabaha kadar bunumu yaptın :D
masallah masallah eu fena ahm fena ali fena ceco fena herkez fenalarda :D :D
Printable View
video fenaa hiç üşenmedin sabaha kadar bunumu yaptın :D
masallah masallah eu fena ahm fena ali fena ceco fena herkez fenalarda :D :D
maşallah araclara :icon_tup:
Ya Ali birgün de düzgün yorum yap be kardeşim. İnan video daha da değerlenecek. Arabalardaki emeğe sağlık.
gercekten mşallah nedenirki video olmus UE olmus maşallah gercekten ue gereken cvpları vermiş
CVK ya gelince beklyorum cengizim:):):)
Maşallah her ue & jb 106 yaa bence videoda çok taraflı olmuş son roling videosunda jb 106 son hızlarda daha hızlıymış gibi görünüyor ama tabı takdir bizzat canlı görenlerinnn iyi eğlenmişsinizz tebriklerr :)):)))))
jb ye bu kadar diktiğinizi bilmiyodum :) aşırı taraflı davranmışsınız yanlız benzer spec araçlar zaten yanyana yürür biri 4 sonu gibi kafa çıkartırsa geçmiştir başka video yok mu
maşalllah ue kazasız belasız videoyu ceken arkadasıda tebrik ederim gercekten mükemmel olmuş kardeşim:icon_tup:
maşallah iki araca da ue ye kocaman maşallah
maşallah her iki aracada..........
Maşallah araçlara cam carda dahil oda güzel yürümüş :)
4.30 da gerçekten yıkıldım gülmekten ya :D Maşallah araçlara, videoyu hazırlayan arkadaşın da eline sağlıkk
Spiker kesicide kalmış aralarda:D:D:D Rapci gibi
Dayi kimse kimseyi gecemedi iki aracada massallah bi onun kafa onde bi bunun gecme gecilme yok burda
maşallah araçlara....
ali kankamada ayrıca tesekkur edıyorum :D sabah sabah o guzel yorumlarıyla benı kahkahalara bogarak uykumu actıgı ıcın :D :D :D
ahm performance ellerıne saglık :)
güzel denemeler olmuş cidden video kadar olmasa da:D yalnız ben de 2 denemede falan bırakılmadan önce mavi 106 yı önde gördüm videoda ama heralde göz yanılması.. iki araca da maşallah allah kaza bela vermesin..
Maşallah iki aracta güzel yürümüş, video da güzel olmuş elinize sağlık.
maşallah 2 aracada güzüel yürümüşler ue nin 4.vitesi az daha iyi gibi görünüyor
İki aracada maasallah bence gecme gecilme olmadi gibi bi viteste biri kafa cikariyo bi viteste oburu yani konusulan mevzu 1 camurluk boyu oluyo ... İkisinede helal olsun ...