o zaman 5.vitesi az daha iyi ue nin
Printable View
SHELL 97 OKTAN'a katkı olarak bişey konulmadı mı peki?
maşallah 106lara. Dün jb de olan kesiklikten bahsediliyordu halledildimi o sorun?
FB-GS maçı tadında bir video olmuş.. :D
sabah sabah video çok iyi geldi çok uzun zamandır bu kadar gülmemiştim hiç bi videoya :D
deneyen araçların ikisinede kocaman maşAllah ..
Demekki çok fazla iddialı olunmamalıymış, el elden her zaman üstündür ;)
bu kadar uğraşıp video yapmışsınız eglenmişsiniz ama jb 2 denemede geçiyomus ue bırakmış driver biraz cin gibi geldi bana;)
tipik istanbul videosu olmuş gene:)
araç dışı çekim,inanmış ve taraflı kamereman:)
araçlar aynı specse bu kadar tşk geçmeye gerek yok bence.ikiside iyi yürümüş.
UE bırakmış deniyor 2. denemede ,Vites kaçırmış olamazmı ?
Ayrıca denemeler denk olmuş ali coşmuş anlatırken ben boy görmedim açıkçası ,ama şu işinde gerçegi var kabul etmek lazım orcunn kullandıgı kelimelere göre UE orcunn da hayal kırıklıgı yaratmıştır,videoalrdaki taraflı çekimde ondan olsa gerek.
2 deneyen arkadaşıda tebrik etmek lazım,ayrıca ceco ne adamsın laa sen ? :D
Daha net video bekliyoruz :icon_tup:mümkünse araç içi yorumsuz :) :D
Guzel deneme oldu birbirine yakin iki hizli arac denemeleri herzaman hosuma gider. Iki aracada kocaman Masallah.. Yalniz denemeden once jb ye bizzat kendim bindim aracda gercekten siknti var gaz kesiyo arac.. Akilda soru isareti kalmamasi acisindan jb sorununu cozsun tekrar bi deneme guzel olur. Kesnlikle bahane gbi algilanmasin ben kendi gordgmu soluorum.
ben net bi sonuç göremedim arkadan?
keşke 2-2 denenseymiş, araç içi çekim daha net olurdu, ayna farkı bile olsa görürdük...
Arabadaki kesiklik kötü gitmesini sağlamıyo,kesiklik yaptığı zaman zaten gitmiyo.
Denemelerde kesiklik yapmamış belli ki.Denemelerde vites atarken 100rpm'in bile etkisi çok büyüktür,Orçun zamanla daha çok alışacaktır arabasına.
Ben Ankaradayken deneyecek ne type-r bulabilmiştim,ne s2000,ne de egzantrikli 106.
En iyisi böyle bi araba hazırlayıp istanbul taraflarına bi gezinti düzenlemek:icon_tup:
tşk geçilme falan yok anladığım kadarıyla.
jb 106 çok iddalı konuşmuş ue tutunamaz falan diye ona istinaden bu kadar konuşulmuş.
efendi gibi muhabbetler olsa denense böyle şeyler çıkmaz ortaya herkeste bi atar altında subaru olanlar bu kadar iddaalaşmıyor..
yanlış anlaşılmasın 106 sevdiğim ve yakın bir zamanda almak istediğim bir araç :)
Türk milletine has bir özellik mi acaba 106 typer alan kendini geçilmez sanıyor :D
el elden üstündüür :)
video mükemmel olmuş yalnız keşke bütün deneme videoları böyle olsa keyifle izlesek.
maşallah iki aracada i hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım :)
maşallah bütün araçlara video harika olmuş :D
orçunla konuştum abi kesilme yaşadığım noktalarda direk öne çıkıyo onun haricinde ben öne çıkıyorum çok da tam yanyana gitmiyoruz ben bu sorunu çözüp tekrar denemek istiycem dedi sorun çözülünce tekrar denersiniz sanırım haaa sorun olmayan iki aynı specdeki araç bi biri biri öne çıkmaz yanyana giderler
hd kalitesinde araç içi video isteriz :d
perkusyonali; bidahaki roll çekimlerinde Ceco ya senin ağzını bantlaması için rüşvet vercem haberin olsun :)
maşallah araçlara. bu yaz baya bi sıcak geçecek anlaşılan...
denildiği gibi tutunamama yok.
ama yarın ne olur o da sıkıntılı bir durum bir kaç dokunuşla o yarım boy alınabilir...
2de jb onde ( kafa cıkarıyor)
3 de yan yana
4 de jb önde kafa cıkarıyor.
5 de UE önde ( yarım boy) denemeler hep bu şekılde oldu iki aracında 10mt arkasındaydım..
ahmet gaz kesıyo bırakıyor diyen arkadaslar ilk denemede ahmet büyük bi kaza atlattı (orda olan arkadaslar gördü verilmiş sadakası varmış kamyona arkadan giriyordu emnıyete attı kurtardı.) oyuzdewn ben soyledım rısk etme bırak bırdaha denersınız dedım.
çamurluk boyu kafa cıkarmaya geçme demeyelım ama orcunun UE bana tutunamaz rüzgar tünelımden yararlansız flan gıbı sözleri piyasayı tahrik etti ve sonuc boyle olunca orcun bozuldu...
kim nekadar hızlı olursa olsun mütevazili alcak gönullulugu elden bırakmıycak 2+2 : 4 eder. yoksa elbet bi koca bulunur ınsana...
Videodaki yorumlar fena olmuş fakat öyle percussionali'nin dediği gibi boy boy gözükmüyor :)
keşke araç içinden bi video koyulsaydı..
Başganım şunu anlayamadım sorunlu arabayla neden deniyor orcun ? Denedi sen arayıp sorunu bize yazıyorsun,araba tamam ankaradan geldi lakin bu kadar düşmeyin peşine kollamanın mantıgı yok orcunn bizim kardeşimiz :icon_tup: sıkıntısı varsa çözer tekrar dener eğer ahmet denerim derse :)
Birde araba ankarada yapıldı deniyor aracı kim yaptı nasıl toplandı biliyorsan yazarmısın ?
araç bazen kesiyo bazen kesmiyo neden denediğini orçuna sor ben aradım banlı olduğu için yazamıyo belliki ben yazdım ağzından çıkanı bu arabayı ilk alper topladı izmirde daha sonra burada bazı değişiklikler yaptık yani yine köpekti yine neyse boş konuşmaya gerek yok sorunu çözülür tekrar denerler o vakte kadar yazılan çizilen boştur arabalar konuşsun
:):):):):):) maşşallah araçlara
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
aracta kesme vardı dıyen arkadaslara bu sozum..aracında sıkıntı olan bır adam o zaman ne dıye kalkıp buralarda bu ısın bu kadar ıcınde ınsanlara atar yapıyor da yok tunelımden yararlanır yok gorceksınz ctesı soyle olacak boyle olacak dıye konusyor? bu ısler boyledır buyuk lokma yemeyeceksın kı yutabılesın..ceco solenecegı solemıs..gerısı acıklamaya gerek yok..aracı yapan ankara tayfasının da orcunu bu kadar kollamasına gerek yok.ayrıca vıdeoda alının o sekılde konusmasının sebebı tamamen orcunun jbyı aldıktan sonra kı tavrından dolayı kı sonda kı karelerde jbnın kadran vıdeosunda gecen replıkler :cool:
[QUOTE=yaşar;5685041]Paşam bu camiada sorunlu arabayala deneyecek kaç kişi var ? birbirimizi kandırmayalım gözünü seveyim :icon_tup:
Sorunluysa denemeyecek paşam :)[/QUOTE:)
Heyecan yapma sampiyon. Kimseyi savundugum falan yok. Kimseyi kandirmak gibi bi amacimda yok ;)
Ben gordugumu soluyorum giderine etki eder veya etmez o denenir gorulur..
bu sene izlediğim en keyifli video oldu
araçlara maşallah :)