video fenaa hiç üşenmedin sabaha kadar bunumu yaptın![]()
masallah masallah eu fena ahm fena ali fena ceco fena herkez fenalarda![]()
![]()
video fenaa hiç üşenmedin sabaha kadar bunumu yaptın![]()
masallah masallah eu fena ahm fena ali fena ceco fena herkez fenalarda![]()
![]()
Ya Ali birgün de düzgün yorum yap be kardeşim. İnan video daha da değerlenecek. Arabalardaki emeğe sağlık.
IN BOOST WE TRUST
gercekten mşallah nedenirki video olmus UE olmus maşallah gercekten ue gereken cvpları vermiş
CVK ya gelince beklyorum cengizim![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Maşallah her ue & jb 106 yaa bence videoda çok taraflı olmuş son roling videosunda jb 106 son hızlarda daha hızlıymış gibi görünüyor ama tabı takdir bizzat canlı görenlerinnn iyi eğlenmişsinizz tebriklerr)
))))
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
jb ye bu kadar diktiğinizi bilmiyodumaşırı taraflı davranmışsınız yanlız benzer spec araçlar zaten yanyana yürür biri 4 sonu gibi kafa çıkartırsa geçmiştir başka video yok mu
ECUTECH İstanbul
maşalllah ue kazasız belasız videoyu ceken arkadasıda tebrik ederim gercekten mükemmel olmuş kardeşim![]()
maşallah iki araca da ue ye kocaman maşallah
Maşallah araçlara cam carda dahil oda güzel yürümüş![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
4.30 da gerçekten yıkıldım gülmekten yaMaşallah araçlara, videoyu hazırlayan arkadaşın da eline sağlıkk
Dayi kimse kimseyi gecemedi iki aracada massallah bi onun kafa onde bi bunun gecme gecilme yok burda
maşallah araçlara....
ali kankamada ayrıca tesekkur edıyorumsabah sabah o guzel yorumlarıyla benı kahkahalara bogarak uykumu actıgı ıcın
![]()
![]()
ahm performance ellerıne saglık![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
güzel denemeler olmuş cidden video kadar olmasa dayalnız ben de 2 denemede falan bırakılmadan önce mavi 106 yı önde gördüm videoda ama heralde göz yanılması.. iki araca da maşallah allah kaza bela vermesin..
Maşallah iki aracta güzel yürümüş, video da güzel olmuş elinize sağlık.
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
maşallah 2 aracada güzüel yürümüşler ue nin 4.vitesi az daha iyi gibi görünüyor
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
İki aracada maasallah bence gecme gecilme olmadi gibi bi viteste biri kafa cikariyo bi viteste oburu yani konusulan mevzu 1 camurluk boyu oluyo ... İkisinede helal olsun ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)