Şansa bakki tam bizim yanımıza gelince benzininiz bitti?
Role geliyorsunuz eksik benzimle sonra yolda araba stop edyor ve yolda kalıyor!!
O bidona koydugunuz yakıtı neden baştan depoya koymadınız o zaman..yolda kalmamış olurdunuz?
Bak ahmet mütevaziliğini bozma istersen!yoksa bende bozacam yok senın vtsyi gecmek için yakıta felan gerek yok..ue ile benım saxoyu aynı klasman olarak görüyorsan sana başka bişey demiyorum işte bu kadar anlıyorsun bu işlerden..
bilmedigim için bısey sormak istıyorum araca methanol yada başka bı yakıt koysalar ne kadar fark edicekki ?
bak kardeş inanman için yakıt koyana illa küfür mü etmemiz gerekiyo ? koymadık diyosak koymamışızdır, sana burda kaç kere söylendi, göstergem bozuk olduğu için ben hep yanımda yedek benzin taşırım. hee biz sana nekadar doğruyu söylesekte boş.bu yakıt konusunu fazla uzatmaya gerek yok.senide inandırmak zorunda değiliz![]()
ya ne oluyo meydanı boş buldunuz saldırıyosunuz alper adam senin kalasmanın olmadığı için zaten yakıt koysa senin için yakıt koymaz arkadaş senin araban300 kuruş yakıyodur alırsın 50 lira benzin rollingini yaparsın 100 lira benzinle 100 km yol yapıyosun belki daha az sen 100 lira alıpta rollinge çıkazssın 50 alırsın 20 alırsın çıkarsın ağırlık yapmasın diye hem 100 lira alıyoz hemde 5 litre daha alıyoz yedek olarakbende de belli bir limitin altına düşüncede patırdama yapıyo daha da gidersen benzin zaten bitiyo göstergesi bozuk ortaya ue ne koyuyo diyip bi laf atarsan bite isteklerinin arasında sakına benzini bittiyodiye sebep uydurmayın diyede konuçşursan sana bende ahmtte veya bi başkasıda doru düzgün cvp vermez mantıklı bi soru sorarsın kendi çıkkını kendin yaratmassın bitiyosa bitiyo şunu belirteyin BEN BU CAMİNIN İÇİNDEYSEM ORAYA NE EKSİK GELİRİM NEDE İNSANLARI KONUŞTURURUM BURADA BEN ORAYA EKSİK GELMEM YAKIT VS BİŞY KOYACAKSAMDA ORADA KOYMAM SİZ PATIRDAMAMMIZ VAR VS VS DİYİP KENDİNİZİ KADIRMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ BİZ GENE BİYŞ DEMEDİĞİMİZ HALDE ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ UR EĞER JB Yİ ÇAMURLUK GEÇİYOSA GEÇİYODU BUNU KABULNİCEKSİN KABULLLENEMİYOSAN ROLLİNGE ÇIKMIYACAKSIN DRAGLARA GELİRSİNİZ YOK ÖYLE OLDU YOK BÖYLE OLDU DEMEZ KENDİ ARCINI BELLİ EDERSİNİZ AHMETİN CVP VERMEDİĞİ İÇİN BEN SANA CVP VERİYORUM BURADA BIRAKIN ARTIK ŞU NEKOYUYO MUHABBETTİNİ BEN ŞİMDİ SANA SENİN ARBANDA ŞU VAR DESEM NASIL SAVUNMAYA GEÇRSİNİZ AMA BİZ SİZİN GİBİ SOVUNMADA BEKLEMİYORUZ KONUYUAÇARIZ TAKİP BİLE ETMEYİZ RAHATIZ YANİ ANLICAN HİÇ KASMIYOZ KENDİMİZİ 7/24 TECHE TAKILMIYOZ HERHALDEKONUYU AÇTIM KAÇTANEYORUM YAPTIM DİKAT ET O YÜZDEN ÖYLE BİR SORU SORARASAN BÖYLE CVP ALIRSIN polomik yaratmaya gerek yok alper senin aracınlada benim sarıyı![]()
ali allah aşkına kısa kısayaz gözlerim yoruldu hepsini okuyamadım..
Tamam kardeş yakıt yoksa yoktur..ama o dumanada bi baktırın..![]()
Yeter be yeter nedir bu mevlamin REG kestiye ceza olsun kanka her seyde bı hayır vardır
Ue geçemediki neyin sevinmesini yapmıssınız bu kadar anlamadım.araçlar denerken bende ordaydım bi denemede ue kafa cıkarıyo diger denemede orcunun arac kafa cıkartıyo bu video göre geçtik diyemezsiniz araçların ikiside aynı bence..
şimdi not al sölediklerimi
1lt kezzap
500gr hakiki adana şalgamı
500 gr por çöz
araç dizel se mutlaka komili zeytin yagı100 gr
alt devir için inekyagı
üst devir için terem yag
bi kaba koy iyice karıştır 2 gün beklet açık havada 3 gün dolaba koy donsun sonra bklet güneşte artı 30 hp biz denedik oldu dayno öncesi sonrası yaptık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)