sağlıklı denemeyse herikisi içinde, son video belli ediyorki araçlar kafa burun sefa nın dediği gibi.
Printable View
sağlıklı denemeyse herikisi içinde, son video belli ediyorki araçlar kafa burun sefa nın dediği gibi.
ewt hiz gti a gecildim onada bunada gecildim ok?
Bence araçlar aynı gibi bence daha az araçla iyibi cekimle sonuc daha güzel olucaktir.
maşallah araçlara...
Arac ıcı cekım olsa ıyı olurdu ancak ıkı aracda aynı yuruyor gı,yanı yarım boy farkı ayırmak zor...
Ozgurun set up ı sadece Downpıpe ve Yazılım degıl mı?
hepsine maşallah :)
Araçlar camcarın kadrajından çok çabuk çıkmışlar o yüzden hiç bir şey net anlaşılmıyor. Keşke daha güçlü bir camcar ve daha iyi bir kamera olsaydı ancak yinede deneyen ve çeken arkadaşların eline sağlık.
Duhan maşallah senin arabada fena gidiyor. O kiloyla bu kadar geçilmişsen sonuç gayet tatminkar.
Vag ın yüzüne bakılmazdı şimdi vaglar birbiri ile yarışır olmuş :) Videolar çok net sonuçlar vermemiş,keşke kamera sabitlenip çekilseymiş
mk4 gti'ın başka videosu yok mu yahu :P
egsoztuu kapalı ewtt :)
arkadaşalr bence araçları hazırlayanların ellerine sağlık çok hızlılar,yalnız polo lar stock olarak stock cupra dan 3 boy hızlı değillermi,yoksa efsane mi eğer doğru ise polo ya polo,cupra ya cupra daha güzel olmaz mı,bu benim nacizane fikrim.
hangisi geçtiğini göremedim açıkcası ben sarı cuprayla gti kafa burun gitmişler bnce :)
golf 4 ün specleri nelerdir bayıldım kendısıne :)
başka videolarını isterük :)
Boca, Cupra, Polo, vRS orjinalden en hızlısı Polo mu? Peki ya sebebi?
vw farki digerleri uvey vw