bu 1.4 lere manuel boost evc fılan takılmıyo mu:) nasıl bı motor tarıf edın,
Printable View
bu 1.4 lere manuel boost evc fılan takılmıyo mu:) nasıl bı motor tarıf edın,
Serhat benledenrrmisin :))))))
cevahir avm.nin oraları, nezaman geliyorsun
dediğin doğru özürünü dile sen :)
diğer adres konusu ne alaka anlayamadım bi tartışma var aralarında sanırım ama konuşarak çözücekseniz bir araya gelin kaç yaşında insanlarsınız yoksa klavyeden devam edincede çözülmicek burdan kapatın :)
dr um sen roccoyumu çipledin :D
Tamam ozmn kardesim fazili iptal edin kirmiziyi getirinde deneyelim bukadar bilenmenize gerek yok kim hizliysa eyw dicez saliya goruselim filtre kitimle yaris yakitimi koymadan.gelmem
Bunu yazan sen değil misin. Yarış yakıtımı koymadan gelmem demek ne demek. Siz yarış yakıtı kullanırsınız bende kullanıcam demek.
Kavga etmeyin :))) skildim ama dimi
Alper abi :D nabeeer ?
sen cevahirin oraya gel teli özelden yazıcam ararsın
özgün olaya el koyarmısın kardeşim.lütfen
Site forum degil fight club mubarek :D
Maslakatyim ama
Araba skintili :)))
sıkıntı büyük :=)
Yazarken iki kere düşün saygısızlık etme şakşak bilmemne diye!
Biraz bekle sana senin güçlerinde bi araba getiririm ben.
Maşallah de yorumunu belirt diyosun yorum yapıncada abuk subuk düşünmeden yazıp şakşakçı bilmemne yazıyosun ben 2010 temmuzunda revolu tsi kullanıyodum belli bi sürede kullandım sen ne zamandır kullanıyosun bilmiyorum ama yakında dediğimi anlarsın bazı şeylerin yararları ve zararları tecrübe edilerek öğreniliyor inşallah sen sadece yararlı kısımlarını tecrübe edersin
Kusura bakma alperabi yasina hurmeten yanlis konustuk sana saygilar...
arkadaslar serhatla alparslanla oturduk konustuk. Anlasilan kisisel bir problem yokmus. Ben Serhattan ve butun forumdan yanlis anlasilmadan dolayi ozur dilerim. Saolsunlar o saate beni iyi misafir ettiler. ama soyliim bi dahakine cayla kahveyle kurtulamazsiniz.:D
bende özür dilerim Alper gereksiz yere giderleşmeler oldu, dipnot olarak tekrar söylüyorum ben Zafa nın şakşakçı yakıştırmasını savunmuyorum oda zaten özür dilemiş konu kapanmıştır.
ayrıca konuyu bayagı bi temizlemişler dün bahsettiğim senin konuya ilk yazın vardı ya agresif olan bulamadım onu,:icon_tup:
Tsi'la şaka olmaz :D
Volkswagen TSI - Weightlifter - YouTube
4. videoda arkadan gelen A5 neydi öyle ya :)
maşallah güzel denemeler