User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
118 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 16.03.12 Tsi Roll Night Videolar...

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam neler var hocam kirmizida meth var ozmn. İyide fazilinki sorunluymus o gece bn iyi gttgni gormedm o yuzden bsi diemicem
    kırmızıda meth. yok ... dp , yazılım bide filtre(filtreden tam emin deilim) var ...

Sabuncu
    Misafir
    Aynen kirmizida meth yok.. Dp yazilim bide hks son var.. Kiyaslandiginda ibizalarin daha yuklu oldugu ortaya cikiyo zaten videolarda da ecufast grubunun onde oldugu ortada daha fazla konusmaya gerek yok aksam video geliyo zaten

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo gti ve ibiza cupranın arasında ağırlık farkı polo gti'ın 2-4 kapı ve her iki aracında cam tavanlı,cam tavansız olmasına göre değişiyor. Stock halinde her iki araçta dinamometre çıkartıldığında ibiza cupra 180 çıkarken,polo gti 185.5 hp çıkıyor yani Audi A1 1.4 tsi 185 hp ile birebir aynı. Gaz tepkimesi farklı,motor yağlama sistemi farklı, polo gti'ın bujileri platinium,şanzuman oranları farklı. ibizayla polo gti'ın 1-2-3. dişli oranları aynı fakat polo gti'ın 4-5-6-7. dişli ve son dişli oranları daha uzun. Yani torku daha iyi kullanabiliyor araç. Gördüğünüz üzere spec zayıf olsa bile polo gti yine başarılı yürüyor. Skoda fabia vrs te polo gti motoru ile aynı. Ama fabianın şanzumanı polo gti'ın 1-2-3-4. dişlisiyle aynı. Polo gti'ın 5 ve 6. dişlisi uzun. Fabianın 7. dişlisi uzun.Yine fabianın son dişlisi uzun. Fabia da polo gti'dan ağır. Yani emsalleri içinde en ağırı fabia vrs. İçlerinde en hızlısı stock halinde polo gti.

Not = He şunuda söyleyim. Yazılım yapılmış arabada zaten gaz tepkimesi hız farkı kalmıyor zaten o da hızlandırılıyor. Ee zaten Revo yazılımı nasıl bir işse birde buji geliştirmesine de gerek duyuyor o açıkta ordan kapanıyor. Yani ibizayla polonun birbirine göre birer tane + artı yönü var. İbiza en az 50-60 kg kadar hafif, polonun şanzumanı uzun.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Umut fg 3295
    Misafir
    Ya bu revo lu araçlar hem ecufast in gtı larına göre üzerinde çok daha fazla parça var hem geçiliyorlar videolar ortada ama hala revo ilah gibi konuşuyorsunuz???

Sabuncu
    Misafir
    Iste kirmizi GTI'in kirmizi cupraya 3 boy attigi ve sonra cupranin tunel yaptigi video VID-20120317-00001 - YouTube

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam neler var hocam kirmizida meth var ozmn. İyide fazilinki sorunluymus o gece bn iyi gttgni gormedm o yuzden bsi diemicem
    Kırmızıda egsozt var downpipe var kötü bir filitre sistemi var

beyazda kutu içi var filitre downpipe var fazılda meth var oda cooler yok die bazı seyleri söylemiyoruz zorundada değiliz

benle derdin varsa hemen deneyebiliriz neredesingeleyim ama klasman araclar değil dediğim gibi ben kimseyle sidik yarıştırmıyorum

kime ne meydanı okuyorsun onu anlamadım benm ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Semih HSO
    Misafir
    Aynen oyle bizim aracimiz modifiyemiz ortada.. Bugun git yarin gel diyosunuz yine eyvallah ama kabullenin artik bazi seyleri.. Bende Kirmizi GTİ'in sahibiyim bu arada

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut fg 3295 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu revo lu araçlar hem ecufast in gtı larına göre üzerinde çok daha fazla parça var hem geçiliyorlar videolar ortada ama hala revo ilah gibi konuşuyorsunuz???
    Ya kardesim herseyi mert abinin arabaya gore baz almissiniz bnm arabanin gecildigi videoyu istiyorum sizden ne revosu ne ilahi agiz tadiyla rekabet yaptirtmiyo senin gbi saksakcilar oldugu surece agiz tadi ile cekisme olmaz varsa bizim guclerde araban gel yoksa masallah de yorumunu belirt gec git nedir bu ya!
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızıda egsozt var downpipe var kötü bir filitre sistemi var

beyazda kutu içi var filitre downpipe var fazılda meth var oda cooler yok die bazı seyleri söylemiyoruz zorundada değiliz

benle derdin varsa hemen deneyebiliriz neredesingeleyim ama klasman araclar değil dediğim gibi ben kimseyle sidik yarıştırmıyorum

kime ne meydanı okuyorsun onu anlamadım benm ?
    Walla seninle derdim yok hocam biz burda kim nasil gidiyo zevkine guzelligine.deniyoruz sen burda isi kizistirip iddiaya bindiriyosun neden hersei kendi uzerine aliniosun senin firmana yada sana b.k atan yokki ben en iyiyimde demiyorum yaristgm arabalarda senin sahsinin araban degil.
    Gelmeden gorusmeden bile bna okadar bilenmissinizki her telde gorusmenizde ozellikle bnm araba soruluyo o sari cupra geliyomu diye.. İddialassam meydan okusam sokerim arabayi yaris yakitini basar gelirim istanbula gelme amacim sizle iddialasmak deil bn buraya dyno ve egsoz icin geldim gelmiskende rakiplerle dnmek istedik asil iddia evotechle szn aranizdayni neden mevzu bilenme oluyor?
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 post oldu bisi demedim 2 oldu 3 oldu nedir bnle alip veremedigin anlamadm yok typerci olman lazimmis yok sen hayal dunyasinda yasiosun hayir yanlis bsimi yaptik sana solede bilelm sorun nedir bnle alip veremedgn?
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zafa boş konuyorsun geçilmemişssin Denememişsssinki kimseyle geçilesin hersey var hala korkuyorsun okey sen koy methanolun ben koyucam110 oktanımı EEEE sidik sidik nerey kadar ? nekadar açabilirsin ? napabilirsin yarın gider turboswunu değiştiririm herseyini karşılarım yazılmıınıda CUSTOM Yaparım sabahadda bitirrim eeeeeee kardeşim bak senle mantıklı konuştum anlamadın fazla heycanlısın

fazıl hariç dierlerinin standart olduğunu söyledim kırmızıda catback var downpipe var beyazda CAt iptali var

sen herseyi tak üstüne meth tak sıkıntı yokkk naparsan yap bizim işim olmaz ama saçma sekle getiriyorsun gerçekten tatsız olucak
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burasi sizin forumunuz diye sizinle ayni goruste ayni dusuncede olnak zorunda degiliz yazdikca tadi kaciyor yazmayarak takip edenleri simdi anliyorum sizin forumunuz diye sizin dedikleriniz dogru olmaz ben gectim gecildim davasinda degilim. O tampon videosunda beyaz polo erken basip 1 boy one cikti aradaki farki kapattimda oraya tutundum 3 defa yurudum diger 2 videoyuda alalim ozaman madem gecilmisiz. Aracin sahibi kendide yazar buraya zaten. Madem gecildik diger 2 videoyuda istiyorum.
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zafa boş konuşma deniyormuytuz NErdesin Nerde kalıyorsun Geliyorum geç bakalım benide ?
    Acibademdeyim arabam musait deil arkasinda koli egsozt vs dolu motor arizam yaniyor ne kalkmasi abi.
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acibademdeyim arabam musait deil arkasinda koli egsozt vs dolu motor arizam yaniyor ne kalkmasi abi.
    arizan neden yanıyor ? ya bomboş olsanda geçemesssin sıkıntı yok ama bak yukarıda yazdım yanlış konuşuyorsun
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arizan neden yanıyor ? ya bomboş olsanda geçemesssin sıkıntı yok ama bak yukarıda yazdım yanlış konuşuyorsun
    Walla araba ne bilmiyorumda konu gecme gecilme degil abi bazi kisilerin bnle alip veremedgi vardi olay o sadece dertleri ne onu anlamak istiorum saygisizlik yok ortada bnce.
    GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    salı günü bende geliyorum yer zaman bildirin.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    salı günü bende geliyorum yer zaman bildirin.
    kanka benıde al barı

ADMISE R1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkez orda bende geliyim belki yeni arabamı denmiş olurum

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4tsi alasım geldı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)