integra ile ne alaka.
ben oraya sizi geçerim ezerim mantığıyla mı geldim. wallahi bunları yazdıktan sonra pişman oldum geldiğime geleceğime.
bilseydim bu kadar hırs yapacağınızı hiç denemezdim kimseyle.
integra ile ne alaka.
ben oraya sizi geçerim ezerim mantığıyla mı geldim. wallahi bunları yazdıktan sonra pişman oldum geldiğime geleceğime.
bilseydim bu kadar hırs yapacağınızı hiç denemezdim kimseyle.
yahu ne hırsı, sen geldiğinde bu araclar içinde benım arabanın kalemı yok kımısınden hızlıyım kımısınden yavaşım dedın ya onun için yazdım ben onu sonucta hp ler eşit ıntegra ıle ondan yazdım yanı, her zaman gel buyur başımızın üstünde yerın var, ne güzel cıktık otobana stress attık bızım her hafta yaptıgımız gıbı ve seınınde bu güzelliğe katılman cok ıyı oldu, her zaman bekleriz
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Kg ler eşit olunca araçlar eşit oluyor mu? arabanın o akşamki ağırlığı 1500 kilonun çok üzerindeydi diyorum sen araba gitmiyor diyorsun.
Tamam eywallah gaza dokununca uçup giden bi araba değil bu. o otobanda benim de az gazlamışlığım yok. ne gider biliyorum.
o zaman şunu dıyebılırmıyız , senın aracın boş olsa (normal agırlıgında) stock vtı ı geçer ?? yada kafa burun gider ??
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Geçmeyeceğini defalarca söyledim.
Arka koltuklar sökülürse yan yana bitebilir veya yarım boy hb alır dedim daha önce.
vti ile kıyaslamanın mantığını anlamadım ben. geçmesi mi gerekiyor iyi araba olması için.
hayır ne alakası var zaten gecemez , o akşam senınle roll yapan cem arkadaşımız emın ol hayatında 3-4 kere otobanda sıkmış adamdır , cemın kullandıgı vtı ı krıter alma , eger o arabayı o gece orda olan ınsanlardan bırı kullansaydı sonuc farklı olurdu zaten de sıkıntı değil keyıf almak için cıktık gaza bastık,
asıl merak ettıgım sey 1.8 ın klasmanı olan araclar nelerdır meselaa ??
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
O akşam iddaa üzerine bassak bende dolu arabayla otobana çıkmazdım.Ve daha itinalı kullanırdım. Kesiciye filan sokmazdım.
Dengi hangisidir bilemem denemek isteyen olsaydı denerdik.
Crx integra gibi araçlar olmadığı kesin. ağırlık / hp oranına bakıp yazılır.
ıntegra neden olmasın kı cok hafif bir aracmı ıntegra ??
oysakı teg cıler aracı vtec yaparken fazla agır oldugundan muzdarıp oluyorlar
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)