arkadaşlar maşaallah araç güzel yürüyo yalnız benim anlamadığım rampada basmışlar derler felan boş işler bunlar gönlüne göre yürüyosa makinan gerisi boş elalem nederse desin
arkadaşlar maşaallah araç güzel yürüyo yalnız benim anlamadığım rampada basmışlar derler felan boş işler bunlar gönlüne göre yürüyosa makinan gerisi boş elalem nederse desin
Maşallah izlediğim kadarıyla speclerimiz tamamiyle aynıaracın çok güzel gidiyor sende de ek enjektör var emmeden giren gögüsteki ışıktan belli aman o ışığa çok dikkat et o yanmadığı zaman biz yanarız
bende de aynı ışık kadranda var
kazasız belasız video çok güzel olmuş aracında güzel çıkıp gazlamanda güzel
![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
maşallah Allah nazardan saklasın çok güzel olmuş
maşallah aracınıza çok güzel ivmeleniyor kazasız belasız kullanın araçta yapılan işlemler kullanılan malzemelerini öğrenebilirmiyim ortalama maliyet nedir? Nerde yapıldı ?
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
Yeni ayarımızla yeni trailer çektik umarım beğenirsiniz.Tekrar söylüyorum km saati arızalı tamir ettirince detaylı bir video çekeceğiz.
2.videodaki şarkıyı bilen varmı?
İlk trailerin müziği : Rock City - We On
İkinci trailerin müziği : Ludacris ft Gucci Mane - Shake N Fries No Shout
![]()
şu videoya müzik koyma mevzusu harbiden sıkıntı yaratıyor yani... bari gazlarken arabanın sesini duymamız için kıssaydınız müziğin sesini....
masallah cok ıyı olmus,kazasız belasız,kadranı halledınde guzel bır vıdeo cekın ızleyelım..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)