tebrikler ikisinede :D
Printable View
tebrikler ikisinede :D
Masallah tuncerim gayet guzel yuruyor araban ki uzerindeki parcalara ragmen :) orcun sen bi deneseydin roccoyla :) gokhanin videosu varsa oda izlenir bak :) demek gecenin sesleri sizden geliyordu, tum araclara masallah...
selcuk tuncer ve rocco arkadas zaten sıkıntı yok.senın fn2 le deneyelım ıstersen rocco yu egsozunu fıltrenı yap denıyelım bız ısın eylence kısmındayız.tuncer rocco ve bır kac arkadas daha.
abi bu roling de abide s... kardeste s .. az cok tanırsın tuncer biladeirmdir scorro benim syaılır elimizden geldiği kadar özgün abimin yazılımıyla eğlence kattık cağlar kurt abimin sevgileriylede tork yarattık bazı insanlar kuruluyomus kurulsunlar saat gibi 24 saat tel acık alo desinler onlar gelmesin ben gideyim oldukları yere izmirin her kösesi çağlar kurt abey adamın dibisin.:icon_tup:
ucan kaçan çok var serocum :) büyük firmalar hariç kaaale almama progrma çalmakla getir arizanı okuyayım deyip okumakla :) çalıp çallıp Kopyalamakla olmuyor demekki :D
maşşallah araçlara
rocco güzel performans sergilemiş beni de şaşırttı, maşallah araçlara, bir kaç deneme daha olsa daha anlaşılır olurdu durumları araçların.
ne demeye calıstıgını anlamadım yazılımlı rocco nun stock poloyla esit yürüdügünü mü sölemeye calısıosun , öle bi dunya yok , tmm yakın yürüye bilirsin ama esitlik imkansız .. evet polodan en az 30 hp fazlası var ama agırlık farkıda var ... kısacası stock poloyla vtec üstünde type R la bu sekilde yürümek gibi bi dünyan yok ....