Hakan Abi Alırım Aklını :))
Maşşallah 41 Kere
Printable View
Hakan Abi Alırım Aklını :))
Maşşallah 41 Kere
G videodan bile hissediliyor :D
maşallah :)
maşallah maşallah
Abi maşallah seviyoruz ZD yi
Maşallah, çok iyi. Kazasız belasız.
hakan abi aracına maşallah dıyecek söz yok ancak seatlarda sistemın adını bılmıyorum hondalarda vsa dıye gecıyor (antıpatınaj) o suratlerde neden kapatıyorsun abi?ALLAH göstermesın yuksek suratler tehlıkelı olur.bence kapatmasanız daha guvenli olur,nacizane sizin güvenlıgınız için bir tavsiye yanlış anlamayın sakın ;)
kardeşim öncelikle çok teşekkür ederim düşüncen için,yalnız esp yi kapatmaz isem araba sarmaya başladığı anda çakılıp kalıyosun yani olduğun yerde kalıyorsun,araba hareket etmiyor.artı esp lik bir pozisyona girmiyorum,makas yok,viraj yok,.yalnız değilim oğlumda yanımda. riske giremem.
Maşallah hakan abi..
maş. nasıl bi hızlanmadır o öle.. içinde olmaktan çok yanımdan geçip gidişini izlemek isterdim :D
Hakan abi, Cupralardaki durum nedir bilmiyorum VW serilerinde ESP off konumundayken ASR devre dişi kalıyo ESP kontrol sistemi %20 oranında daha serbest bırakıyor diye biliyorum sizdede aynımı sadece ASR kapatıyo galiba.
vallahi tam bilmiyorum kardeşim,esp yi kapatıp gidiyorum tam teknik detayını bilmiyorum.
Peki abi basıp çekince yazan yazı ile 4 5sn basılı tutunca yazan aynımıdır merak ettim?
abicim masallah cok ii hızlanmış ZD kazasiz belasiz abicim allah tekerine taş degirmesin...
masallahh masallahh hakan abi gideri çok güzel, allah agız tadını bozmasın.
güzel dileklerini ve maşaallah ını esirgemeyen canım kardeşlerime çok teşekkür ederim.
Maşallah Hakan abi.
Çok hızlı mı ne :)
Allahım esirgesin abi senin araba bi başka gidiyor Maşallah.
insan böyle bi kadrana bakmaya doyamıyor :) her zaman masallah abi